Zatražite ponudu
putem online obrasca
Početna Proizvodi i usluge Optimizacija za tražilice (SEO)

Optimizacija za tražilice (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) je usluga koja se radi kontinuirano, a radi se prema Vašem predviđenom budžetu. U odnosu na npr. Google AdWords uslugu, SEO ima cilj poboljšati poziciju Vaših web stranica na tražilicama za pojmove koji su Vam bitni, odn. vezani za Vašu djelatnost.

Konačni cilj je smanjenje troškova kontinuiranog oglašavanja, odn. da se Vaša web stranica pojavi među rezultatima koje Google prirodno svrstava kao rezultate određenog upita. 

SEO je specifičan po tome što uzima u obzir svaku pojedinu konkurentsku web stranicu i njen odnos na druge web stranice iz iste skupine. Radimo posebnu, osobnu analizu trenutnog stanja u odnosu na željeno stanje. Upravo zbog kompleksnosti SEO-a nije moguće predvidjeti egzaktan broj sati rada koji će dovesti do željenog rezultata.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Optimizacija za tražilice

Unaprijeđujemo pozicije Vaših web stranica na tražilicama za željene ključne riječi. Pripremamo strategiju i dajemo savjete o optimizaciji web stranica.

 

Blog

biobio-naslovna

Detalji projekta bio&bio: Kako smo podigli konverzije web shopa za 50 posto (1. dio)

Nedavno smo priveli kraju izradu novog web shopa za lanac trgovina bio&bio. Već u prvih mjesec dana zamjećeno je povećanje konverzije za čak 50 posto. U prvom članku / studiji slučaja projekta bio&bio saznaj kako smo došli do zavidnih rezultata zahvaljujući našim programerima i njihovim kreativnim rješenjima.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Pretraživanje