Zatražite ponudu
putem online obrasca

Blog

Je li vaš web shop spreman za blagdansku ludnicu? Kupci sigurno jesu!

Blagdansko razdoblje je vrijeme u kojem svaki online trgovac može povećati online promet i prodaju. No da bi postigli poslovne ciljeve, trebate se i dobro pripremiti. Evo 8 božićnih savjeta koji će obični web shop pretvoriti u najljepši božićni izlog s hrpom privlačnih darova.  

B2C savjeti: Kako pretvoriti sezonske kupce u stalne kupce?

eCommerce praznici kao Black Friday i Cyber ​​Ponedjeljak jedinstveni su po tome što će mnogi kupiti vaše proizvode a da ne znaju puno o vama i vašem brendu, možda su čak prvi put čuli za vas. To znači da bi iza ostvarene kupnje lako mogli opet zaboraviti na vas. Na vama je hoćete li im ponuditi nešto što će ih dodatno zainteresirati. 

Instagram - novo lice eCommerca?

Pojavio se Instagram za posao i prilično velikim koracima korača u eCommerce svijet. Sve više malih i srednjih poduzeća, kao i velikih kampanja, otvara poslovne profile. Koriste li ih za stvaranje svijesti o brendu i opuštenu komunikaciju s korisnicima, ili imaju isključivo prodajne motive?

Alibaba i 30 milijardi dolara

Ono što je započelo kao partijanje par single studenata na sveučilištu Nanjing početkom 90-tih godina prošlog stoljeća, preraslo je u najveći ECommerce događaj ikad. Singles Day, ili Dan samaca, izmislili su studenti koji su time našli alternativu Danu zaljubljenih, a iz inata društvu koje toliki naglasak stavlja na veze.

BFCM - praznici popusta i kupovine

Crni Petak i Cyber Ponedjeljak zapravo predstavljaju simboličan početak kupovine poklona za praznike koji slijede, a to su Božić i Nova Godina. Trgovci tako motiviraju kupce da odu do trgovine ili kupuju online, kako bi rasteretili prodaju pred Božić i Novu Godinu.

Jednostavan okvir za pretraživanje odlazi u prošlost

Google se neprestano mijenja. Kako bi vas vaši korisnici lakše pronašli online, te promjene potrebno je stalno pratiti i prilagođavati im se. U našem blogu pročitajte koje nam to novosti Google trenutno sprema.

Što sve treba web trgovini da bi je kupac smatrao pouzdanom?

Povjerenje je ključ online kupnje, a online kupci uvijek su otvoreniji prema web trgovcima kojima vjeruju. U našem novom blogu pročitajte što je sve potrebno kako bi online trgovina bila pouzdana.

5 top prednosti B2B e-Commercea

Ako posjedujete vlastitu tvrtku, jedan od vaših kontinuirani ciljeva sigurno je pronalaženje rješenja za proširenje poslovne mreže. Saznajte kojih  će vam 5 prednosti donijeti otvaranje B2B web trgovine.

Zašto poznati trgovački lanci zatvaraju svoje trgovine?

Neki od najvećih divova maloprodaje već neko vrijeme zatvaraju svoje trgovine u Americi i Velikoj Britaniji, a jedan od razloga je "Amazon efekt". Od njega možete naučiti da interes internet populacije za povećanje online kupovine svakog trenutka sve više raste.

Najčešće pogreške pri vođenju web shopa - 2. dio

U drugom dijelu teksta otkrivamo novih pet pogrešaka koje najčešće rade voditelji web shopa. Otkrijte kako ostvariti konverzije formiranjem CTA gumba i zašto je važno povezati online trgovinu s društvenim mrežama.

Izradite svoj web shop uz bespovratna sredstva EU fondova

Vrijeme je za izradu nove web stranice ili web trgovine. Počnite pisati projekte jer iz EU fondova možete povući do čak 100.000,00 kuna za svoj e-commerce projekt.

1 2 3 4 5 25 26

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Pripremite web shop za božićnu kupovinu

Je li vaš web shop spreman za blagdansku ludnicu? Kupci sigurno jesu!

Blagdansko razdoblje je vrijeme u kojem svaki online trgovac može povećati online promet i prodaju. No da bi postigli poslovne ciljeve, trebate se i dobro pripremiti. Evo 8 božićnih savjeta koji će obični web shop pretvoriti u najljepši božićni izlog s hrpom privlačnih darova.  

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter