Blog

Više od 250 besplatnih članaka i savjeta za poboljšanje poslovanja vaše web trgovine

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

Pridružite nam se na CRO Commerce konferenciji

Bez obzira na proizvod ili uslugu koju prodajete, danas se više nego ikada prije isplati dobro poznavati potrošačke kupovne navike korisnika. Maloprodaja se prebacuje u online okruženje, a vlasnici web trgovina kao i fizičkih trgovina moraju znati kako taj pomak utječe na očekivanja i lojalnost potrošača kako bi se učinkovito usmjerili na te pojedince.

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 
Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Je li vaš web shop spreman za blagdansku ludnicu? Kupci sigurno jesu!

Blagdansko razdoblje je vrijeme u kojem svaki online trgovac može povećati online promet i prodaju. No da bi postigli poslovne ciljeve, trebate se i dobro pripremiti. Evo 8 božićnih savjeta koji će obični web shop pretvoriti u najljepši božićni izlog s hrpom privlačnih darova.  
Pripremite web shop za božićnu kupovinu

B2C savjeti: Kako pretvoriti sezonske kupce u stalne kupce?

eCommerce praznici kao Black Friday i Cyber ​​Ponedjeljak jedinstveni su po tome što će mnogi kupiti vaše proizvode a da ne znaju puno o vama i vašem brendu, možda su čak prvi put čuli za vas. To znači da bi iza ostvarene kupnje lako mogli opet zaboraviti na vas. Na vama je hoćete li im ponuditi nešto što će ih dodatno zainteresirati. 

Instagram - novo lice eCommerca?

Pojavio se Instagram za posao i prilično velikim koracima korača u eCommerce svijet. Sve više malih i srednjih poduzeća, kao i velikih kampanja, otvara poslovne profile. Koriste li ih za stvaranje svijesti o brendu i opuštenu komunikaciju s korisnicima, ili imaju isključivo prodajne motive?

Alibaba i 30 milijardi dolara

Ono što je započelo kao partijanje par single studenata na sveučilištu Nanjing početkom 90-tih godina prošlog stoljeća, preraslo je u najveći ECommerce događaj ikad. Singles Day, ili Dan samaca, izmislili su studenti koji su time našli alternativu Danu zaljubljenih, a iz inata društvu koje toliki naglasak stavlja na veze.

BFCM - praznici popusta i kupovine

Crni Petak i Cyber Ponedjeljak zapravo predstavljaju simboličan početak kupovine poklona za praznike koji slijede, a to su Božić i Nova Godina. Trgovci tako motiviraju kupce da odu do trgovine ili kupuju online, kako bi rasteretili prodaju pred Božić i Novu Godinu.

Jednostavan okvir za pretraživanje odlazi u prošlost

Google se neprestano mijenja. Kako bi vas vaši korisnici lakše pronašli online, te promjene potrebno je stalno pratiti i prilagođavati im se. U našem blogu pročitajte koje nam to novosti Google trenutno sprema.

Započni karijeru u Markeru: prijavi se i postani dio našeg tima!

1 2 3 4 5 30 31