WRA 2023 | Marker je Najbolja agencija za izradu e-Commerce rješenja

14. studeni 2023.

Godinu za godinom, webshopovi koje izradimo osvajaju uvjerljivo najviše nagrada u sklopu Web Retailer Award (WRA) natjecanja. 

WRA je godišnje natjecanje koje organiziraju ceneje.si, jeftinije.hr i idealno.rs (svi su dio Heureka grupe), koje se održava od 2012. godine, a namijenjeno je svim web trgovcima na području Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Bit ćemo potpuno iskreni i reći kako ove godine nismo baš puno očekivali jer se nije prijavilo mnogo naših klijenata, ali iz Ljubljane smo se vratili s nevjerojatnih 11 nagrada za naše webshopove i jednom posebnom nagradom za nas.

Ovogodišnje izdanje WRA 2023. osvježeno je dodjeljivanjem novih nagrada, a jedna od njih je i Best Local e-Commerce Platform (Najbolja agencija za izradu e-Commerce rješenja).

Ova posebna nagrada nije namijenjena web trgovinama nego pružateljima e-Commerce rješenja.

Sudionici natjecanja za ovu posebnu nagradu su agencije za izradu web trgovina koje su radile s Web Retailer Awarda natjecateljima.

Pobjednika bira stručni žiri na temelju kvalitete i utjecaja njihove usluge.

Jednostavnim rječnikom, što su webshopovi koje izradite bolji - veća je šansa za osvajanje ove nagrade.

S obzirom na to da su naši webshopovi i ove godine osvojili rekordan broj nagrada (čak 11!), konkurencija nije imala šanse

Marker nagrada za Best Local e-Commerce Platform

Ispod površine svakog webshopa kojeg izradimo stoji Marker e-Commerce platforma, a to je ono što zapravo čini razliku u kvaliteti. U ovom slučaju Marker je pobijedio WordPress, Magento i Shopify. To što su oni globalni igrači, ovdje im nije pomoglo. Ono što oni rade na globalnoj razini Marker radi u Adriatic regiji. Na našoj e-Commerce platformi vrte se najnagrađivaniji webshopovi.

Iznimno smo zahvalni svim našim Markerovcima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć, a veliko hvala ide i našim klijentima. Njihove vizije i naše ekspertize, sada već dokazano, znače uspješnu web trgovinu.

Uvijek može bolje - način je razmišljanja koji dijelimo svi mi u Markeru, a vjerojatno nas upravo to i tjera da iz godine u godinu radimo najbolje e-Commerce projekte u regiji.

WRA 2023 - 11 nagrada za Markerove webshopove

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: