WRA 2023 | Marker je Najbolja agencija za izradu e-Commerce rješenja

14. studeni 2023.

Godinu za godinom, webshopovi koje izradimo osvajaju uvjerljivo najviše nagrada u sklopu Web Retailer Award (WRA) natjecanja. 

WRA je godišnje natjecanje koje organiziraju ceneje.si, jeftinije.hr i idealno.rs (svi su dio Heureka grupe), koje se održava od 2012. godine, a namijenjeno je svim web trgovcima na području Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Bit ćemo potpuno iskreni i reći kako ove godine nismo baš puno očekivali jer se nije prijavilo mnogo naših klijenata, ali iz Ljubljane smo se vratili s nevjerojatnih 11 nagrada za naše webshopove i jednom posebnom nagradom za nas.

Ovogodišnje izdanje WRA 2023. osvježeno je dodjeljivanjem novih nagrada, a jedna od njih je i Best Local e-Commerce Platform (Najbolja agencija za izradu e-Commerce rješenja).

Ova posebna nagrada nije namijenjena web trgovinama nego pružateljima e-Commerce rješenja.

Sudionici natjecanja za ovu posebnu nagradu su agencije za izradu web trgovina koje su radile s Web Retailer Awarda natjecateljima.

Pobjednika bira stručni žiri na temelju kvalitete i utjecaja njihove usluge.

Jednostavnim rječnikom, što su webshopovi koje izradite bolji - veća je šansa za osvajanje ove nagrade.

S obzirom na to da su naši webshopovi i ove godine osvojili rekordan broj nagrada (čak 11!), konkurencija nije imala šanse

Marker nagrada za Best Local e-Commerce Platform

Ispod površine svakog webshopa kojeg izradimo stoji Marker e-Commerce platforma, a to je ono što zapravo čini razliku u kvaliteti. U ovom slučaju Marker je pobijedio WordPress, Magento i Shopify. To što su oni globalni igrači, ovdje im nije pomoglo. Ono što oni rade na globalnoj razini Marker radi u Adriatic regiji. Na našoj e-Commerce platformi vrte se najnagrađivaniji webshopovi.

Iznimno smo zahvalni svim našim Markerovcima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć, a veliko hvala ide i našim klijentima. Njihove vizije i naše ekspertize, sada već dokazano, znače uspješnu web trgovinu.

Uvijek može bolje - način je razmišljanja koji dijelimo svi mi u Markeru, a vjerojatno nas upravo to i tjera da iz godine u godinu radimo najbolje e-Commerce projekte u regiji.

WRA 2023 - 11 nagrada za Markerove webshopove

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...