WRA 2023 | 11 nagrada za Markerove webshopove

14. studeni 2023.

Ovogodišnji E-commerce JAM, najveći i najpoznatiji regionalni e-Commerce događaj, održao se 9.11.2023. u Kinu Šiška (Ljubljana, Slovenia). U sklopu e-Commerce JAM-a, održala se i dodjela WRA nagrada.

Natjecanje Web Retailer Award (WRA) je živ organizam, baš kao i svijet e-Commerce koji se brzo mijenja ovih dana. Noviteti snažno utječu na tržište, a ulasci konkurenata iz Europe i svijeta zahtijevaju gotovo trenutačno prilagođavanje domaćih webshopova kako bi zadovoljili modernog online kupca.

WRA je, iz godine u godinu, svjetionik na tom putu prilagođavanja i rasta regionalnog e-Commercea. Kroz svoj promjenjiv, ali uvijek objektivan i višedimenzionalan pristup izboru i nagrađivanju, uspješno prepoznaju i nagrađuju najbolje web trgovine u regiji.

U odnosu na WRA 2022., ove godine su uvedene neke promjene.

Unaprijedili su sustav bodovanja, dodali dio oko praćenja zadovoljstva kupaca i nakon završene narudžbe, a uvedene su i nove nagrade. Jedna od njih je i Najbolja agencija za izradu e-Commerce rješenja (Best Local e-Commerce Platform).

S ponosom želimo istaknuti kako je baš Marker osvojio ovu nagradu. 

Ruku na srce, nagrada je naša potpuno zasluženo jer smo i ove godine pomeli konkurenciju.

Webshopovi iz Marker radionice osvojili rekordnih 11 nagrada

S ukupno 11 osvojenih nagrada za naše webshopove nadmašili smo svoj prošlogodišnji uspjeh (9 nagrada), a listu svih nagrađenih projekata koje razvijamo za naše partnere pronađite niže u tekstu.

WRA nagrade za Marker webshopove

Nagrade po kategorijama

Clothing and footwear - HR - woolf.hr

Clothing and footwear - SLO - woolf-shop.si

Ova kategorija je namijenjena web trgovinama koje prodaju bilo koju vrstu odjeće. Primjeri: ženske jakne, muške tenisice itd.

Health and Beauty - HR - fabuspot.com

Ova kategorija je namijenjena web trgovinama koje nude proizvode za njegu kože, kozmetiku, dodatke prehrani, medicinska i pomagala i uređaje za uljepšavanje.

Kids - HR - lafaboo.com

U ovoj kategoriji se natječu web trgovine koje prodaju igračke, dječji namještaj i povezane artikle (autosjedalice) ili druge proizvode za djecu.

Pets - HR - pethomeshop.hr

Pets - SLO - pethomeshop.si

Ova kategorija je namijenjena web trgovinama koje u svojoj ponudi nude proizvode namijenjene kućnim ljubimcima.

Web Shopping Malls - HR - senzacionalno.hr

Ovo je kategorija za web trgovine koje su kao offline trgovački centri, s različitim ponudama široke palete proizvoda iz različitih kategorija (najmanje 3). Onlilne trgovački centar nudi proizvode koji nisu komplementarni, na primjer: oprema za kućne ljubimce, uređaji za kuhinju, sjedalice za vrt i slično.

Posebne nagrade

Web Challenger Award - HR - fabuspot.com

Web Challenger Award - SLO - woolf-shop.si

Committee Award - CRO - centar-tehnike.hr

Best Wingman Awardwoolf.hr

Za kraj ovog teksta, želimo još jednom čestitati svim našim pobjednicima, polufinalistima i finalistima! Baš smo se potrudili, a ovi trenuci su stvarno za slavlje.

Ako želite vidjeti kako izgledaju ove i druge nagrađivane web trgovine koje smo napravili, svakako provjerite naše reference.

Marker reference

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: