Reference

pethomeshop.hr: Najveći HR webshop za Kućne ljubimce

Pet Home Shop mjesto je gdje ćete pronaći isključivo dokazano ukusnu i nutritivno bogatu hranu za ljubimce, ali i sve drugo što ljubimac može trebati. U njihovim trgovinama i na webshopu baš sve je podređeno kvaliteti života kućnih ljubimaca, a inicijativa #Clanobitelji nudi pogodnosti i za vlasnike. Nova web trgovina koju smo za njih izradili mjesto je gdje ćete pronaći detalje o inicijativi, ali i vidjeti kako izgleda nagrađivani eCommerce projekt.

Osim padajućih izbornika obogaćenih posebnim ponudama, visoki UX standard vidljiv je na podstranicama kategorija i samim stranicama proizvoda. Uostalom, posjetite web trgovinu i uvjerite se sami.

Posjetite web trgovinu

brandsandtrends.hr: Modni, sportski i kućanski brendovi za cijelu obitelj

Brands & Trends je webshop Tekstilprometa, tvrtke s tradicijom u svijetu tekstila i odjeća dugom više od 70 godina. Nakon 160 maloprodajnih trgovina, u skladu s njihovom željom da svakom kupcu pruže više od očekivanog - krenuli su u ecommerce smjeru. 

Za pomoć su se obratili nama, a kako smo njihovih 60 brendova i nekoliko desetaka tisuća proizvoda organizirali u smislenu cjelinu i intuitivno UX fashion shopping iskustvo - pogledajte na njihovom novom webshopu. 

Posjetite web trgovinu

otos.hr: 75 godina majstorskih ortopedskih pomagala

Već više od 75 godina OTOS izrađuje i distribuira ortopedska pomagala. Naglasak u poslovanju leži na ovom dijelu oko vlastite proizvodnje. Ponosno ističu spretne ruke njihovih zanatlija i konstantna poboljšanja u vidu uvođenja novih, modernih tehnologija. 

U nama su prepoznali partnere koji će omogućiti online prodaju njihovih, više od 1000 proizvoda i tako pomoći njihovom poslovanju. Mi smo za njih dizajnirali intuitivno korisničko iskustvo i omogućili jednostavan proces narudžbe, a sve to kombinirajući najbolje prakse iz ecommerce svijeta. 

Posjetite web trgovinu

Web shop namjestaj-mima.hr: Jednostavne ideje za poseban osjećaj

Mima je puno više od prodaje namještaja. Oni su tu za vas od samog početka. Pomoći će vam razraditi ideje, odabrati odgovarajuće boje i sve skupa uklopiti u vaš novi prostor. Bilo da se radi o kuhinji, spavaćoj sobi ili terasi za opuštanje, namještaj je uvijek visoke kvalitete i modernog dizajna. ⁣

U skladu s njihovom pričom izradili smo web trgovinu koja maksimalno olakšava pretragu i vodi vas kroz kompletan proces narudžbe. Kako Markerov UX izgleda u Mima slučaju, istražite na njihovom novom web shopu. 

Posjetite web trgovinu

Web shop chair4u.hr: Namještaj koji ne možete pronaći bilo gdje

Chair4u je mjesto na kojem možete pronaći pažljivo birane barske i stolice za opuštanje, stolove za druženje, rasvjetu za svaku situaciju i druge detalje za uređenje doma.

Raznovrsnu i bogatu ponudu od 3.500+ proizvoda organizirali smo u pregledne kategorije s posebnom pažnjom na svaki detalj. Istražite ponudu, uživajte u procesu kreiranja narudžbe i stvorite kutak svemira koji savršeno odgovara vašim snovima. 

Posjetite web trgovinu

Web shop Eurotoner.hr: Kvaliteta koju kupci zaslužuju

Tvrtka Euro toner d.o.o. brine da štedite kupujući kvalitetu koju zaslužujete. Proizvodi najpoznatijih svjetskih brendova koji nude kvalitetu, inovativnost i funkcionalnost razvrstani su u osam kategorija: računala, toneri, tinte, pisači, mobiteli i tableti, audio i video, kućanski aparati i potrošačka elektronika.

Niste li sigurni koji proizvod odabrati, pomoći vam može drop-down izbornik koji otkriva najprodavanije proizvode iz odabrane kategorije, a registrirate li se, plaćanje narudžbe može biti brže uz 2D bar kod (foto plati). Posjetite web trgovinu i uvjerite se u jednostavnost pronalaska potrebnog proizvoda.

Posjetite web trgovinu

Knjižara Dominović: Jednostavnija i povoljnija kupovina knjiga

S obzirom na suradnju s velikim brojem izdavača, domaćih i stranih, u Knjižari Dominović ponosni su na veliki izbor knjiga iz svih područja koje možete pronaći kod njih. S ciljem pružanja što kvalitetnije usluge, kroz online prisutnost odlučili su svojim kupcima ponuditi mogućnost jednostavnije i povoljnije kupovine knjiga.

I dok knjigu ne bismo smjeli “suditi po koricama”, kada je web design u pitanju, takav je zahtjev gotovo nemoguć. Želeći da se njihovi kupci na webu osjećaju ugodno i da je kupovina sigurna kao i u fizičkoj knjižari, izradu web trgovine prepustili su našim stručnjacima.

Posjetite online bookshop i istražite ponudu knjiga kojima ćete okrijepiti svoje književno nepce.

Posjetite web trgovinu

Web shop Ljekarna Pablo: U korak s vremenom

Farmaceutska kampanja JGL d.d. stoji iza prepoznatljivog lanca Pablo ljekarni, kojeg čini 30 ljekarni smještenih diljem Hrvatske. Uz iskusan i motiviran tim te stalna ulaganja u edukaciju i nova znanja, vjeruju kako svojim korisnicima i partnerima mogu pružiti izvrsnu ponudu i najvišu kvalitetu usluge, offline i online.

Navigacija web shopom Ljekarna Pablo je brza, intuitivna i jednostavna. Ažuriran i moderan web dizajn jednak je prijateljskom licu koje pozdravlja nove posjetitelje u fizičkim ljekarnama, i brine o tome da se posjetitelji u svakom trenutku osjećaju dobrodošlo.

Zahvaljujući korisnim savjetima, preciznim informacijama, traci za brže pretraživanje i rotatoru na početnoj stranici, traženi proizvodi su nadohvat ruke - bez imalo muke.

Posjetite web trgovinu

Web shop Sorinele.com: Nenametljivo i ugodno korisničko iskustvo

Od potrage za inspiracijom do svakodnevnog rada u studiju, kreativne direktorice, obrtnice i sestre Sonja i Marinela svakom detalju posvećuju potpunu pažnju, predanost i puno ljubavi. Iako izrađuju proizvode od materijala koji je otkriven sasvim slučajno, u Sorinele ništa ne prepuštaju slučaju.

Znajući da ćemo ispuniti njihova očekivanja, odabrali su naše rješenje za online prodaju. Isporučili smo jednostavno, nenametljivo i ugodno online korisničko iskustvo. Posjetite Sorinele.com tražite li jednostavan, ali moderan i praktičan detalj za vaš interijer kako biste upotpunili svoju viziju dekora.

Posjetite web trgovinu

Đurin Centar roštilja: Jer sezona roštiljanja nikad ne prestaje

Centar roštilja jedina je web trgovina u hrvatskoj sa svim vrstama roštilja i opreme. Opsežno znanje o svakom proizvodu koji prodaju, ono je što ih dodatno izdvaja. U Đurinu razumiju da je odabir, kupnja i korištenje roštilja mnogo više od odreska na roštilju. Roštilj je prilika za predah, uživanje na otvorenom, čavrljanje, smijeh i zabavu.

Trebate li plinski ili električni roštilj, peku, kotlić ili ražanj, španjolsku paellu, plamenik ili dodatnu opremu, sada sve možete pronaći na jednom mjestu. Bez obzira jeste li profesionalac ili tek ulazite u svijet roštilja, ovo online mjesto morate spremiti u favorite. Snalaženje web trgovinom jednostavno je kao i roštiljanje s pravom opremom.

Posjetite web trgovinu

1 2 3 4 5 20 21

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: