Reference

Redizajn cute.hr webshopa: Elegantno i praktično

Cute je hrvatski brend medicinske odjeće, koji je osmišljen prema željama doktora, stomatologa, farmaceuta, medicinskog osoblja, ali i zahtjevima današnjeg tržišta. Osim odjeće za medicinsko osoblje, Cute nudi i odjeću za wellness centre i kozmetičare.

Za njih, radna odjeća je više od obične odjeće. Njihov cilj da se medicinsko osoblje osjeća ugodno u Cute kutama, te da ih nosi baš onako kako ih oni stvaraju - s posebnim zadovoljstvom.

Svakodnevno rade na unaprjeđenju poslovanja, pa već drugi redizajn webshopa kojeg smo za njih napravili nije nikakvo čudo. Stalno ulaganje u praćenje trendova se uvijek isplati. Zato je cute.hr uspješan online projekt.

Posjeti webshop

autowill-rentacar.hr: Online najam automobila dok kažeš keks

Ako ste ikada kupovali novi ili rabljeni automobil, vjerojatno ste upoznali Autowill. 1971. godine su iz Vukovara krenuli kao Opel servis, a danas se njihovi centri i saloni nalaze po cijeloj Hrvatskoj.

Ako ste ikada napravili bilo kakvu online rezervaciju, bez ikakvih problema ćete rezervirati željeni automobil na autowill-rentacar.hr webu. Proces je maksimalno intuitivan, a sve informacije pravovremene.

Posjeti web

Redizajn nobel.ba webshopa: Novo ruho tržišnog lidera

Nakon više od 20 godina uspješnog poslovanja, Nobel, tvrtka iz Mostara, može se pohvaliti s brojnim domaćim i regionalnim nagradama koje su osvojili. Njihov asortiman dijeli se na četiri različita programa iz područja grijanja, filtera za vodu i sustava za uštedu vode i energije. 

Nakon što smo za njih 2016. godine izradili prvu verziju nobel.ba webshopa, ove godine smo ga redizajnirali. Bolji UX i nove značajke koje smo implementirali korisnicima će olakšati proces kupovine.

Posjeti webshop

Izrada planika.me webshopa: Poznati brendovi obuće za cijelu obitelj

Planika Montenegro DOO je ovlašteni zastupnik brendova Bata i Ciciban za Crnu Goru. S tradicijom dugom 70 godina i sa 17 trgovina diljem zemlje spadaju u kategoriju tržišnog lidera. Njihov slogan je obuća za cijelu obitelj, a vodeći se tom idejom za njih smo razvili moderan webshop koji će se svidjeti svakom članu obitelji. Osim obuće u ponudi imaju i odjeću te modne dodatke raznih brendova. 

Kako smo pristupili projektu i čemu smo posvetili posebnu pažnju, provjerite na webshopu kojeg smo za njih izradili. 

posjeti webshop

Redizajn lafaboo.com webshopa: Mjesto gdje igra nikad ne prestaje

Kako igra nikad ne bi prestala, nego ostala što kreativnija i zanimljivija pobrinuo se Dream Point d.o.o. sa svojim lafaboo.com webshopom.

Osim što nude bezbroj igračaka za najmlađe, ono o čemu posebno brinu je održivost - igračke su napravljene od prirodnih, održivih i recikliranih materijala. No, to nije sve.

Solidarnost, poštovanje i povjerenje proteže se kroz cijelo njihovo poslovanje - od izrade igračaka do dostave. 

Uz kvalitetne igračke i redizajnirani webshop potpuno prilagođen potrebama kupaca Lafaboo je postalo mjesto na kojem svi žele  kupovati igračke za najmlađe.

POSJETI WEBSHOP

vita-kute.hr webshop: Moderna medicinska odjeća online

Da medicinska radna odjeća nije dosadna dokazuje Vitagal d.o.o.  i njihov vrhunski brend radne odjeće Vita -  moderan i prilagođen svima. 

Odlike njihovih kuta su elegantna klasika, inovativni dizajn i visoka kvaliteta. To smo primijenili kod kreiranja webshopa vita-kute.hr kroz jednostavno, ali originalno korisničko iskustvo.

Na njihovom webshopu provjerite kako se danas kupuju udobne kute: online, na inovativan i zanimljiv način.

POSJETI WEBSHOP

obucauno.me webshop: Multibrend trgovina obuće za sve

obucauno.me je online adresa gdje završava potraga za novom obućom. Ekipa koja stoji iza webshopa je tvrtka “UNO-NK”, vodeći lanac trgovina s obućom u Crnoj Gori, osnovana 1994. godine. Na jednom mjestu prikupili su divne komade sportske i modne obuće i odjeće poznatih proizvođača, a mi smo im pomogli kako bi ih predstavili najbolje što mogu. 

Na ovom webshopu možete provesti sate birajući nove cipele, a možete dobiti i dobru ideju za stajling u #shopthelook sekciji ili na njihovom blogu. 

POSJETI WEBSHOP

pethomeshop.si: Webshop oaza za kućne ljubimce

Pet Home Shop mjesto je gdje ćete pronaći isključivo dokazano ukusnu i nutritivno bogatu hranu za ljubimce, ali i sve drugo što ljubimac može trebati. U njihovim trgovinama i na webshopu baš sve je podređeno kvaliteti života kućnih ljubimaca. Osim hrvatske, za njih smo izradili i slovensku verziju web trgovine.

Osim padajućih izbornika obogaćenih posebnim ponudama i istaknutim proizvodima, visoki UX standard vidljiv je na podstranicama kategorija i samim stranicama proizvoda. Uostalom, posjetite webshop i uvjerite se sami.

POSJETI WEBSHOP

Izrada funsports.si webshopa: UX po mjeri aktivnog biciklista

Već 30 godina voze svoju priču, njihovi najvjerniji kupci mogu ih pronaći na dvije offline adrese, u Ljubljani i Kopru, a svi novi online kupci pronalaze ih na webshopu kojeg smo za njih izradili. Funsports su biciklisti, entuzijasti i profesionalci koji svojim kupcima žele osigurati najbolje korisničko iskustvo.

Svi njihovi zaposlenici su zaljubljenici u biciklistički svijet i uvijek spremni podijeliti najbolji savjet. Taj osjećaj korisničkog iskustva pokušali smo kroz UX prebaciti na webshop. Koliko smo bili uspješni, pogledajte na funsports.si webshopu.

POSJETI WEBSHOP

brandpoint.rs webshop: Samsonite zadovoljstvo i maksimalno povjerenje

Brand Point d.o.o. je ovlašteni zastupnik brenda Samsonite za republiku Srbiju od 2016. godine. Razvijaju veleprodaju i maloprodaju na području Republike Srbije i nastoje zadovoljiti sva očekivanja svojih kupaca. Zadovoljiti očekivanja kupca već neko vrijeme uključuje i webshop. Zadovoljiti kupce Samsonite brenda uključuje premium webshop. 

Kako smo pristupili projektu i čemu smo posvetili posebnu pozornost, provjerite na webshopu kojeg smo za njih izradili. 

POSJETI WEBSHOP

1 2 3 4 5 14 15

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: