Internet trgovina

26. listopad 2011.

Ovdje ste iz razloga što želite biti drugačiji od ostalih i izdvojiti se od konkurencije. Razmišljate o modernom pristupu poslovanju kao što je internet trgovina (web shop).

Došli ste u pravom trenutku na pravo mjesto. Svakim danom sve veći broj korisnika iz svog naslonjača pretražuje internet za proizvodom koji ih zanima. No ne znaju da ga upravo vi imate u ponudi ili jednostavno iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti doći do vaše fizičke poslovnice.

Marker internet trgovina upravo je ono što u tom trenutku trebate. Pomoći će vam da pokretanje virtualne poslovnice bude brzo, jednostavno i efikasno, a čitav asortiman vaših proizvoda uvijek dostupan korisnicima cijelog svijeta.

Prednosti web trgovine u odnosu na fizičku poslovnicu

Prednost otvaranja web trgovine je neusporedivo niža investicija i rizik nego otvaranje fizičke trgovine na lokaciji u nekom mjestu ili gradu. Ne morate brinuti o radnom vremenu, najmu prostora, sigurnosti svoje poslovnice, zapošljavanju dodatnog osoblja, i raznim drugim stvarima od kojih se neke često i previde.

Vaša internet trgovina dostupna je 24 sata na dan, 365 dana u godini i to za kupce cijelog svijeta. Bilo tko i bilo kada može posjetiti vaše web mjesto i kupiti proizvod ili proizvode koje nudite.

Izrada web trgovine i nadogranje

Web trgovinu kao i sve druge web programe programiramo potpuno samostalno; čime osiguravamo sigurnost i jednostavnost korištenja.

Naša internet trgovina uključuje sve potrebne značajke za rad trgovine i u potpunosti je prilagođena za Google kao i ostale tražilice, a ako imate specifično poslovanje i trebate dodatne funkcionalnosti koje nisu uključene u standardne značajke, naši programeri prilagoditi će trgovinu vašim potrebama.

Povezanost sa lokalnim programom, društvenim mrežama i servisima za plaćanje internetom

Marker internet trgovina ima mogućnost povezivanja s postojećim skladišnim ili ERP programima što omogućuje automatsku sinkronizaciju proizvoda vašeg postojećeg programa za vođenje skladišta s online trgovinom. Ova sikronizacija uvelike štedi vaše vrijeme i uklanja potrebu za dodatnom administracijom web trgovine.

Marker internet trgovina također podržava mogućnost povezivanja s društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera, Google+ te ostalim manje popularnim mrežama. Ova mogućnost osigurava brzu promociju velikom broju ljudi koji međusobno dijele i besplatno promoviraju vaš proizvod, a time i vašu web trgovinu.

Čitav sustav također podržava integraciju s plaćanjem kreditnim karticama, popularim paypal servisom ili mobilnim plaćanjem putem SMS-a.

Načini plaćanja

Podržani su brojni načini plaćanja, a mi ćemo vam pomoći da odaberete najbolje rješenje za vašu web trgovinu.

Podržani načini plaćanja:

  • plaćanje kreditnim karticama
  • plaćanje PayPal servisom
  • plaćanje virmanom
  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje općom uplatnicom
  • plaćanje mobitelom odnosno SMS porukama

Sigurna online kupovina

Za sigurno plaćanje internetom koristi se Secure Socket Layer (SSL) protokol s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka te druge sigurnosne mjere propisane po najvišim svjetskim standardima.

Razmjena podataka obavlja se korištenjem privatne virtualne mreže potpuno zaštićene od neautoriziranog pristupa, a podaci o kreditnoj kartici izravno se šalju autorizacijskom centru. Sva ta tehnologija brine o tome da je plaćanje internetom sigurnije nego plaćanje karticom na nekom fizičkom prodajnom mjestu.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja u vezi naše web trgovine, možete nas kontaktirati e-mailom, putem telefona ili

ispuniti kratak upitnik i zatražiti neobveznu ponudu.

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: