Internet trgovina

26. listopad 2011.

Ovdje ste iz razloga što želite biti drugačiji od ostalih i izdvojiti se od konkurencije. Razmišljate o modernom pristupu poslovanju kao što je internet trgovina (web shop).

Došli ste u pravom trenutku na pravo mjesto. Svakim danom sve veći broj korisnika iz svog naslonjača pretražuje internet za proizvodom koji ih zanima. No ne znaju da ga upravo vi imate u ponudi ili jednostavno iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti doći do vaše fizičke poslovnice.

Marker internet trgovina upravo je ono što u tom trenutku trebate. Pomoći će vam da pokretanje virtualne poslovnice bude brzo, jednostavno i efikasno, a čitav asortiman vaših proizvoda uvijek dostupan korisnicima cijelog svijeta.

Prednosti web trgovine u odnosu na fizičku poslovnicu

Prednost otvaranja web trgovine je neusporedivo niža investicija i rizik nego otvaranje fizičke trgovine na lokaciji u nekom mjestu ili gradu. Ne morate brinuti o radnom vremenu, najmu prostora, sigurnosti svoje poslovnice, zapošljavanju dodatnog osoblja, i raznim drugim stvarima od kojih se neke često i previde.

Vaša internet trgovina dostupna je 24 sata na dan, 365 dana u godini i to za kupce cijelog svijeta. Bilo tko i bilo kada može posjetiti vaše web mjesto i kupiti proizvod ili proizvode koje nudite.

Izrada web trgovine i nadogranje

Web trgovinu kao i sve druge web programe programiramo potpuno samostalno; čime osiguravamo sigurnost i jednostavnost korištenja.

Naša internet trgovina uključuje sve potrebne značajke za rad trgovine i u potpunosti je prilagođena za Google kao i ostale tražilice, a ako imate specifično poslovanje i trebate dodatne funkcionalnosti koje nisu uključene u standardne značajke, naši programeri prilagoditi će trgovinu vašim potrebama.

Povezanost sa lokalnim programom, društvenim mrežama i servisima za plaćanje internetom

Marker internet trgovina ima mogućnost povezivanja s postojećim skladišnim ili ERP programima što omogućuje automatsku sinkronizaciju proizvoda vašeg postojećeg programa za vođenje skladišta s online trgovinom. Ova sikronizacija uvelike štedi vaše vrijeme i uklanja potrebu za dodatnom administracijom web trgovine.

Marker internet trgovina također podržava mogućnost povezivanja s društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera, Google+ te ostalim manje popularnim mrežama. Ova mogućnost osigurava brzu promociju velikom broju ljudi koji međusobno dijele i besplatno promoviraju vaš proizvod, a time i vašu web trgovinu.

Čitav sustav također podržava integraciju s plaćanjem kreditnim karticama, popularim paypal servisom ili mobilnim plaćanjem putem SMS-a.

Načini plaćanja

Podržani su brojni načini plaćanja, a mi ćemo vam pomoći da odaberete najbolje rješenje za vašu web trgovinu.

Podržani načini plaćanja:

  • plaćanje kreditnim karticama
  • plaćanje PayPal servisom
  • plaćanje virmanom
  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje općom uplatnicom
  • plaćanje mobitelom odnosno SMS porukama

Sigurna online kupovina

Za sigurno plaćanje internetom koristi se Secure Socket Layer (SSL) protokol s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka te druge sigurnosne mjere propisane po najvišim svjetskim standardima.

Razmjena podataka obavlja se korištenjem privatne virtualne mreže potpuno zaštićene od neautoriziranog pristupa, a podaci o kreditnoj kartici izravno se šalju autorizacijskom centru. Sva ta tehnologija brine o tome da je plaćanje internetom sigurnije nego plaćanje karticom na nekom fizičkom prodajnom mjestu.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja u vezi naše web trgovine, možete nas kontaktirati e-mailom, putem telefona ili

ispuniti kratak upitnik i zatražiti neobveznu ponudu.

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...