Zatražite ponudu
putem online obrasca

Internet trgovina

Ovdje ste iz razloga što želite biti drugačiji od ostalih i izdvojiti se od konkurencije. Razmišljate o modernom pristupu poslovanju kao što je internet trgovina (web shop).

Došli ste u pravom trenutku na pravo mjesto. Svakim danom sve veći broj korisnika iz svog naslonjača pretražuje internet za proizvodom koji ih zanima. No ne znaju da ga upravo vi imate u ponudi ili jednostavno iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti doći do vaše fizičke poslovnice.

Marker internet trgovina upravo je ono što u tom trenutku trebate. Pomoći će vam da pokretanje virtualne poslovnice bude brzo, jednostavno i efikasno, a čitav asortiman vaših proizvoda uvijek dostupan korisnicima cijelog svijeta.

Prednosti web trgovine u odnosu na fizičku poslovnicu

Prednost otvaranja web trgovine je neusporedivo niža investicija i rizik nego otvaranje fizičke trgovine na lokaciji u nekom mjestu ili gradu. Ne morate brinuti o radnom vremenu, najmu prostora, sigurnosti svoje poslovnice, zapošljavanju dodatnog osoblja, i raznim drugim stvarima od kojih se neke često i previde.

Vaša internet trgovina dostupna je 24 sata na dan, 365 dana u godini i to za kupce cijelog svijeta. Bilo tko i bilo kada može posjetiti vaše web mjesto i kupiti proizvod ili proizvode koje nudite.

Izrada web trgovine i nadogranje

Web trgovinu kao i sve druge web programe programiramo potpuno samostalno; čime osiguravamo sigurnost i jednostavnost korištenja.

Naša internet trgovina uključuje sve potrebne značajke za rad trgovine i u potpunosti je prilagođena za Google kao i ostale tražilice, a ako imate specifično poslovanje i trebate dodatne funkcionalnosti koje nisu uključene u standardne značajke, naši programeri prilagoditi će trgovinu vašim potrebama.

Povezanost sa lokalnim programom, društvenim mrežama i servisima za plaćanje internetom

Marker internet trgovina ima mogućnost povezivanja s postojećim skladišnim ili ERP programima što omogućuje automatsku sinkronizaciju proizvoda vašeg postojećeg programa za vođenje skladišta s online trgovinom. Ova sikronizacija uvelike štedi vaše vrijeme i uklanja potrebu za dodatnom administracijom web trgovine.

Marker internet trgovina također podržava mogućnost povezivanja s društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera, Google+ te ostalim manje popularnim mrežama. Ova mogućnost osigurava brzu promociju velikom broju ljudi koji međusobno dijele i besplatno promoviraju vaš proizvod, a time i vašu web trgovinu.

Čitav sustav također podržava integraciju s plaćanjem kreditnim karticama, popularim paypal servisom ili mobilnim plaćanjem putem SMS-a.

Načini plaćanja

Podržani su brojni načini plaćanja, a mi ćemo vam pomoći da odaberete najbolje rješenje za vašu web trgovinu.

Podržani načini plaćanja:

  • plaćanje kreditnim karticama
  • plaćanje PayPal servisom
  • plaćanje virmanom
  • plaćanje pouzećem
  • plaćanje općom uplatnicom
  • plaćanje mobitelom odnosno SMS porukama

Sigurna online kupovina

Za sigurno plaćanje internetom koristi se Secure Socket Layer (SSL) protokol s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka te druge sigurnosne mjere propisane po najvišim svjetskim standardima.

Razmjena podataka obavlja se korištenjem privatne virtualne mreže potpuno zaštićene od neautoriziranog pristupa, a podaci o kreditnoj kartici izravno se šalju autorizacijskom centru. Sva ta tehnologija brine o tome da je plaćanje internetom sigurnije nego plaćanje karticom na nekom fizičkom prodajnom mjestu.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja u vezi naše web trgovine, možete nas kontaktirati e-mailom, putem telefona ili

ispuniti kratak upitnik i zatražiti neobveznu ponudu.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter