Programiranje po mjeri

26. listopad 2011.

Postoji trenutak u poslovanju kad raspoloživi web programi, moduli ili aplikacije nisu dovoljno dobri za Vaš način poslovanja, tada uskačemo mi i sve Vaše snove pretvaramo u stvarnost. Samo nebo je granica.

Kako programiranje po mjeri može proširiti i doprinjeti u Vašem poslovanju?

Znamo da bi prvo trebali definitari programiranje po mjeri. Za nas je programiranje po mjeri u potpunosti prilagođen software koji se bazira na specifičnim zahtijevima Vašeg poslovanja ili načina na koji Vaša tvrtrka poslujete. Software može biti baziran na internetu, desktopu takozvanom stolnom računalu te u zadnje vrijeme neizbježno na mobilnim uređajima.

Sve u svrhu povećanja pristupačnosti i smanjenja troškova. Marker preporuča ukoliko je potrebno programiranje po mjeri u prikladnom slučaju. Primjerice Vama možda treba sustav za vođenje Vaše online trgovine sa software-om koji već koristite u poslovnicama itd, u tom slučaju bi svakako preporučili web aplikaciju koja štedi vrijeme.

Internet ili web aplikacije su jednostavno dostupne bilo gdje, gdje postoji pristup internetu. Štoviše, ne morate brinuti o instaliranju nadogradnji ili instalaciji na pojedinačna računala. Takve i ostale vrste prednosti Marker svakako uzima u obzir dok sluša o načinu na kojem Vaše poslovanje ili tvrtka može uštedijeti.

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: