Zatražite ponudu
putem online obrasca

Programiranje po mjeri

Postoji trenutak u poslovanju kad raspoloživi web programi, moduli ili aplikacije nisu dovoljno dobri za Vaš način poslovanja, tada uskačemo mi i sve Vaše snove pretvaramo u stvarnost. Samo nebo je granica.

Kako programiranje po mjeri može proširiti i doprinjeti u Vašem poslovanju?

Znamo da bi prvo trebali definitari programiranje po mjeri. Za nas je programiranje po mjeri u potpunosti prilagođen software koji se bazira na specifičnim zahtijevima Vašeg poslovanja ili načina na koji Vaša tvrtrka poslujete. Software može biti baziran na internetu, desktopu takozvanom stolnom računalu te u zadnje vrijeme neizbježno na mobilnim uređajima.

Sve u svrhu povećanja pristupačnosti i smanjenja troškova. Marker preporuča ukoliko je potrebno programiranje po mjeri u prikladnom slučaju. Primjerice Vama možda treba sustav za vođenje Vaše online trgovine sa software-om koji već koristite u poslovnicama itd, u tom slučaju bi svakako preporučili web aplikaciju koja štedi vrijeme.

Internet ili web aplikacije su jednostavno dostupne bilo gdje, gdje postoji pristup internetu. Štoviše, ne morate brinuti o instaliranju nadogradnji ili instalaciji na pojedinačna računala. Takve i ostale vrste prednosti Marker svakako uzima u obzir dok sluša o načinu na kojem Vaše poslovanje ili tvrtka može uštedijeti.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter