Programiranje po mjeri

26. listopad 2011.

Postoji trenutak u poslovanju kad raspoloživi web programi, moduli ili aplikacije nisu dovoljno dobri za Vaš način poslovanja, tada uskačemo mi i sve Vaše snove pretvaramo u stvarnost. Samo nebo je granica.

Kako programiranje po mjeri može proširiti i doprinjeti u Vašem poslovanju?

Znamo da bi prvo trebali definitari programiranje po mjeri. Za nas je programiranje po mjeri u potpunosti prilagođen software koji se bazira na specifičnim zahtijevima Vašeg poslovanja ili načina na koji Vaša tvrtrka poslujete. Software može biti baziran na internetu, desktopu takozvanom stolnom računalu te u zadnje vrijeme neizbježno na mobilnim uređajima.

Sve u svrhu povećanja pristupačnosti i smanjenja troškova. Marker preporuča ukoliko je potrebno programiranje po mjeri u prikladnom slučaju. Primjerice Vama možda treba sustav za vođenje Vaše online trgovine sa software-om koji već koristite u poslovnicama itd, u tom slučaju bi svakako preporučili web aplikaciju koja štedi vrijeme.

Internet ili web aplikacije su jednostavno dostupne bilo gdje, gdje postoji pristup internetu. Štoviše, ne morate brinuti o instaliranju nadogradnji ili instalaciji na pojedinačna računala. Takve i ostale vrste prednosti Marker svakako uzima u obzir dok sluša o načinu na kojem Vaše poslovanje ili tvrtka može uštedijeti.

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...