Marker traži

JUNIOR WEB Dizajner(icu)a

Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

Solidno se snalaziš u Photoshopu, a na popratni tekst gledaš kao šlag za tortu?

Znaš što je mockup bez "guglanja" značenja te riječi?

Već nam se sviđaš :)

Ako si pritom završio faks tehničkog usmjerenja, imaš iskustvo u izradi web stranica, sposoban si samostalno raditi, pedantan si i lud za novim znanjem - mi te obožavamo.
Pokaži inicijativu i postani dio Markerova stručnog tima.
Ne obećajemo ti brda i doline, no nudimo ti sljedeće:

  • mogućnost da učiš od najboljih metodom "jedan na jedan" 
  • priliku da upoznaš pametne ljude iz naše branše te radiš na složenim web projektima
  • izazov da nas probaš poraziti u paintballu ili stolnom tenisu u vrijeme pauze
  • mogućnost napredovanja i stalnog zaposlenja

Prijavit se možeš do 6. veljače na adresu posao@marker.hr (poslati CV i portfolio)

Bez brige, ne grizemo :)

Nisi se prepoznao u oglasu? Šalji dalje.

 

 

 

 

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: