Zatražite ponudu
putem online obrasca

PHP DEVELOPER

Tko smo?

Marker d.o.o. je najnagrađivanija domaća agencija za izradu eCommerce rješenja. Do sada smo izradili više od 100 eCommerce rješenja koja se temelje na našoj web shop platformi. Putem naše web shop platforme kupcima iz Hrvatske i drugih zemalja svakog je dana dostupno (online) više od milijun proizvoda koje mogu direktno naručiti, platiti ili za njih poslati upit. Želiš li raditi na projektima za tvrtke poput bio&bio, Hespo, Argentum, Mobis, Keindl Sport, Fleet Rent a car, Perfecta dreams, Gumiimpex, Encian i slične, ovo je oglas za tebe.

Sjedište Marker-a je u Varaždinu, stalno rastemo u broju zaposlenika, a trenutno brojimo 19 stalno zaposlenih uz više vanjskih suradnika. Naš je cilj što većem broju domaćih tvrtki omogućiti kvalitetno rješenje za online trgovanje kojim će ostvarivati iznad prosječne rezultate. Ako želiš biti dio takvih priča čekamo tvoju prijavu.

Koga tražimo?

Budućeg kolegu ili kolegicu koji/a želi svoj profesionalni razvoj započeti ili nastaviti kao PHP programer u jednoj od najboljih domaćih eCommerce agencija.

Pridružit ćeš se našem back-end development timu od kojeg ćeš učiti tajne zanata i stasati u pravog back-end profesionalca. Iskustvo ćeš stjecati radeći na nekim od najvećih i najkompleksnijih domaćih web trgovina te drugih web projekata.

Biti back-end developer u Markeru znači da nećeš raditi dizajn (Photoshop, Sketch i sl.), ali ćeš surađivati s dizajnerima, nećeš raditi front-end development niti uređivati CSS, ali ćeš surađivati s frontendašima. Tvoja pozicija je izvući maksimum performansi iz programskog koda, baza podataka, servera i operativnog sustava kako bi podaci maksimalno točno i brzo opsluživali web projekte na kojima ćeš raditi.

Što ćeš ti donijeti u naš tim?

 • barem jednu godinu iskustva (može i rada na vlastitim/studentskim projektima)
 • PHP, OOP, MySQL/PostgreSQL je nešto što si već puno puta provrtio/la kroz svoje prste i ne trebamo te tu puno uvoditi
 • poznavanje rada u nekom MVC frameworku
 • JavaScript ti ne znači isto što i Java
 • sposobnost analiziranja i rješavanja problema
 • aktivno koristiš source version tehnologije (GIT/GitHub/Mercurial/BitBucket)

Prijaviti se možeš ako si tek na početku, ali i ako si već iskusan programer. Pozicija je otvorena za ambiciozne kandidate, a razina dosadašnjeg znanja i brzina kojom se možeš uklopiti i doprinijeti našem timu odredit će tvoju poziciju (junior, mid, senior) kao i buduća primanja.

U ovoj fazi, neovisno o početnoj razini tvog znanja presudna je tvoja volja i želja za usavršavanjem u back-end development području, a znanje ćemo ti mi prenijeti i pripremiti te da što brže postaneš punokrvni član našeg tima.

Što te čeka u Markeru?

 • rad na izazovnim projektima
 • iskusan tim back-end developera od kojih ćeš učiti
 • ugodna radna atmosfera
 • neformalna okupljanja i druženja
 • mogućnost napredovanja
 • edukaciju (unutar i izvan firme)
 • primanja sukladna znanju i iskustvu
 • mjesto rada je Varaždin (Poslovna zona Jalkovec)

Kada ne programiramo, dizajniramo, projektiramo ili radimo kreativne marketinške kampanje, volimo se družiti pa kroz godinu imamo više zajedničkih team buildinga i iskustava, odemo na kuglanje, skijanje, u kino, kazalište, zajedno slavimo rođendane ili jednostavno organiziramo dobar stari roštilj uz kvalitetan komad mesa i pivo :).

Prijavi se

Odaberi datoteku

Odaberi datoteku

Polja označena zvijezdicom (*) su obvezna!

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter