Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

"My Spine" - aplikacija za pomoć pri postoperativnom oporavku

Naziv projekta

„Komercijalizacija rješenja "My Spine" za pomoć pri postoperativnom oporavku“
Šifra projekta KK.03.2.2.06.0118

Kratki opis projekta

Realizacija ovog projekta omogućit će Korisniku komercijalizaciju inovativnog rješenja „My Spine“ koje predstavlja integrirano, savjetodavno i edukativno rješenje namijenjeno praćenju i usmjeravanju pacijenta tijekom oporavka u vlastitom domu prvih nekoliko mjeseci nakon operacije kralježnice. Rješenje se bazira na stručnom savjetovanju kroz edukativnu aplikaciju.

Korisnik treba provesti izmjene u organizaciji poslovanja i uvesti nove poslovne procese što je ujedno i predmet ovog projekta. Osim navedenih aktivnosti projekt obuhvaća i ulaganje u materijalnu imovinu, kojom će se podržati korištenje inovativnog rješenja od strane korisnika te osigurati korisnička podrška, i provedbu marketinških aktivnosti.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

S aspekta utjecaja na poslovanje Korisnika, realizacija ovog projekta odnosno komercijalizacija inovativnog rješenja „My Spine“ omogućit će jačanje prepoznatljivosti i ugleda na tržištu s obzirom da će Korisnik moći prezentirati "My Spine" kao referentni proizvod pri komunikaciji s potencijalnim klijentima i javnošću te na taj način predstaviti svoju novu strategiju razvoja koja se temelji na razvoju inovativnih rješenja i predstavljaju digitalnih rješenja koja mogu doprinijeti razvoju novih popratnih usluga u sektoru zdravstva.

Provedba ovog projekta stvorit će pretpostavke za rast i širenje poslovanja, što uključuje povećanje prihoda od prodaje i prihoda od izvoza, te zapošljavanje novih stručnih djelatnika što će dodatno doprinijeti kvaliteti i rastu poslovanja. Sve navedeno doprinijet će atraktivnosti poduzeća na tržištu te ostvarivanju suradnje s novim partnerima na razvoju inovativnih tehnoloških rješenja, posebno u području zdravstva uzimajući u obzir uspješnu dosadašnju suradnju sa specijalistima za kralježnicu na razvoju rješenja "My Spine".

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK)

  • Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.686.758,73 HRK
  • Ukupni prihvatljivi troškovi iznose 4.021.639,68 HRK
  • Udio EU u financiranju projekta iznosi 2.100.198,78 HRK

Razdoblje provedbe projekta

1. travnja 2020. – 1. travnja 2022.

Kontakt za više informacija

e-mail: [email protected]

Linkovi

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: