Ljekarne Joha

Poštovana magistra Joha,

javljam Vam se iz tvrtke Marker d.o.o. vezano uz naš telefonski razgovor vezano uz web trgovinu te Vam  zahvaljujem Vam na vremenu kojeg ste odvojili za naš razgovor.

Tvrtka Marker specijalizirana je za izradu profesionalnih web shopova i ostalih web riješenja. Ovim putem Vam šaljem  linkove na web shopove koje smo radili za:

Što se tiče web trgovina ostalih ljekarni koje trenutno izrađujemo (Ljekarna Talan, Ljekarne Švaljek, Ljekarna Blekić, Phyto Pharma), njih Vam mogu poslati naknadno kad budu puštene online.

Naše ostale  reference možete vidjeti na linku http://marker.hr/reference/.

Također Vam šaljem i okvirne ponude za web shop, odnosno tri verzije s kratkim objašnjenjiima.

Ponuda 129-17-2014
Osnovna verzija web trgovine s template (gotovim) dizajnom i najnužnijim funkcionalnostima.
Na ovaj osnovni web shop se naknadno mogu nadograđivati svi moduli koji su na početku izostavljeni i time povećati funkcionalnost web trgovine.

Ponuda 130-17-2014
verzija koja ima Originalan dizajn, Korisničke račune (stvarate bazu kupaca) i API sinkronizaciju proizvoda i narudžbi s Vašim lokalnim ERP sustavom (radi automatske sinkronizacije podataka o proizvodima).

Primjer: Ljekarna Mazzi http://ljekarna-mazzi.hr/

Na kraju ponude nalazi se tablica u kojoj je izražena cijena bez ta dva modula ( Korisnički računi i API sinkronizacija ).

Ponuda 131-17-2014

Ponuda koja ima sve što i 130-17-2014, s time da dodatno ima Tražilicu, Sustav za cross sale (prikazani srodni proizvodi koje želite preporučiti uz neki proizvod) i Rotator sadržaja na naslovnici (velike fotografije u fikusu na naslovnici kojima se prikazuje nekoliko najvažnijih akcija, poruka).

Molim Vas pogledajte sve ponude koje Vam šaljem u privitku. Čujemo se krajem idućeg tjedna da zajedno prokomentiramo ponude, razjasnimo module na ponudama i odredimo sljedeći korak.

Hvala Vam i srdačan pozdrav