Ljekarne Joha

Poštovana magistra Joha,

javljam Vam se iz tvrtke Marker d.o.o. vezano uz naš telefonski razgovor vezano uz web trgovinu te Vam  zahvaljujem Vam na vremenu kojeg ste odvojili za naš razgovor.

Tvrtka Marker specijalizirana je za izradu profesionalnih web shopova i ostalih web riješenja. Ovim putem Vam šaljem  linkove na web shopove koje smo radili za:

Što se tiče web trgovina ostalih ljekarni koje trenutno izrađujemo (Ljekarna Talan, Ljekarne Švaljek, Ljekarna Blekić, Phyto Pharma), njih Vam mogu poslati naknadno kad budu puštene online.

Naše ostale  reference možete vidjeti na linku http://marker.hr/reference/.

Također Vam šaljem i okvirne ponude za web shop, odnosno tri verzije s kratkim objašnjenjiima.

Ponuda 129-17-2014
Osnovna verzija web trgovine s template (gotovim) dizajnom i najnužnijim funkcionalnostima.
Na ovaj osnovni web shop se naknadno mogu nadograđivati svi moduli koji su na početku izostavljeni i time povećati funkcionalnost web trgovine.

Ponuda 130-17-2014
verzija koja ima Originalan dizajn, Korisničke račune (stvarate bazu kupaca) i API sinkronizaciju proizvoda i narudžbi s Vašim lokalnim ERP sustavom (radi automatske sinkronizacije podataka o proizvodima).

Primjer: Ljekarna Mazzi http://ljekarna-mazzi.hr/

Na kraju ponude nalazi se tablica u kojoj je izražena cijena bez ta dva modula ( Korisnički računi i API sinkronizacija ).

Ponuda 131-17-2014

Ponuda koja ima sve što i 130-17-2014, s time da dodatno ima Tražilicu, Sustav za cross sale (prikazani srodni proizvodi koje želite preporučiti uz neki proizvod) i Rotator sadržaja na naslovnici (velike fotografije u fikusu na naslovnici kojima se prikazuje nekoliko najvažnijih akcija, poruka).

Molim Vas pogledajte sve ponude koje Vam šaljem u privitku. Čujemo se krajem idućeg tjedna da zajedno prokomentiramo ponude, razjasnimo module na ponudama i odredimo sljedeći korak.

Hvala Vam i srdačan pozdrav

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: