PHP developer (m/ž)

Oglas više nije aktivan

Marker d.o.o. je najnagrađivanija domaća agencija za izradu eCommerce rješenja. Do sada smo izradili više od 150 eCommerce rješenja koja se temelje na našoj web shop platformi. Putem naše web shop platforme kupcima iz Hrvatske i drugih zemalja svakog je dana dostupno (online) više od milijun proizvoda koje mogu direktno naručiti, platiti ili za njih poslati upit. Želiš li raditi na projektima za tvrtke poput bio&bio, Hespo, Argentum, Mobis, Keindl Sport, Maras, Gumiimpex, Encian i slične, ovo je oglas za tebe.

Sjedište Marker-a je u Varaždinu, stalno rastemo u broju zaposlenika a trenutno brojimo 26 stalno zaposlenih uz više vanjskih suradnika. Naš je cilj što većem boju domaćih tvrtki omogućiti kvalitetno rješenje za online trgovanje kojim će ostvarivati iznad prosječne rezultate. Ako želiš biti dio takvih priča čekamo tvoju prijavu.


Tražimo budućeg kolegu ili kolegicu koji/a želi svoj profesionalni razvoj započeti ili nastaviti kao PHP programer u jednoj od najboljih domaćih eCommerce agencija

Pridružit ćeš se našem back-end development timu od kojeg ćeš učiti tajne zanata i stasati u pravog back-end profesionalca. Iskustvo ćeš stjecati radeći na nekim od najvećih i najkompleksnijih domaćih web trgovina te drugih web projekata.

Biti back-end developer u Markeru znači da nećeš raditi dizajn (Photoshop, Sketch i sl.), ali ćeš surađivati s dizajnerima, nećeš raditi front-end development niti uređivati CSS, ali ćeš surađivati s frontendašima. Tvoja pozicija je izvući maksimum performansi iz programskog koda, baza podataka, servera i operativnog sustava kako bi podaci maksimalno točno i brzo opsluživali web projekte na kojima ćeš raditi.

Prijaviti se možeš ako si tek na početku, ali i ako si već iskusan programer. Pozicija je otvorena za ambiciozne kandidate, a razina dosadašnjeg znanja i brzina kojom se možeš uklopiti i doprinijeti našem timu odredit će tvoju poziciju (junior, mid, senior) kao i buduća primanja.

U ovoj fazi, neovisno o početnoj razini tvog znanja presudna je tvoja volja i želja za usavršavanjem u back-end development području, a znanje ćemo ti mi prenijeti i pripremiti te da što brže postaneš punokrvni član našeg tima.

Što ćeš ti donijeti u naš tim

 • barem jednu godinu iskustva programiranja u PHP-u (može i rada na vlastitim/studentskim projektima)
 • PHP, OOP, MySQL/PostgreSQL je nešto što si već puno puta provrtio/la kroz svoje prste i ne trebamo te tu puno uvoditi
 • poznavanje rada u nekom MVC frameworku
 • JavaScript ti ne znači isto što i Java
 • sposobnost analiziranja i rješavanja problema
 • aktivno koristiš source version tehnologije (GIT/GitHub/Mercurial/BitBucket)

Što te čeka u Markeru

 • rad na izazovnim projektima
 • iskusan tim back-end developera od kojih ćeš učiti
 • ugodna radna atmosfera
 • neformalna okupljanja i druženja
 • mogućnost napredovanja
 • edukaciju (unutar i izvan firme)
 • primanja sukladna znanju i iskustvu
 • mjesto rada je Varaždin (Poslovna zona Jalkovec)

Kada ne programiramo, dizajniramo, projektiramo ili radimo kreativne marketinške kampanje, volimo se družiti pa kroz godinu imamo više zajedničkih team buildinga i iskustava, odemo na kuglanje, skijanje, u kino, kazalište ili jednostavno organiziramo dobar stari roštilj uz kvalitetan komad mesa i pivo :).

Kako se prijaviti?

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

 • senzacionalno.hr
 • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: