Zatražite ponudu
putem online obrasca

Web trgovina koja garantira rast prodaje!

Kako ćemo povećati Vašu prodaju u tri koraka?

Definiranje ciljeva i potencijala

Zašto uopće radite web trgovinu? Znamo da želite prodati neke proizvode ili usluge, ali što to točno znači? Da li već imate posjetitelje na stranici, ali oni ne troše dovoljno? Nemate kupce, a želite ih? Imate kupce, ali se oni ne vraćaju? Želite postati najbolji web shop u svom gradu, u RH ili cijelome svijetu? Ciljeve moramo jasno definirati, moramo ih podijeliti na primarne i sekundarne, te ih staviti u vremenski okvir.

Koraci za ispunjenje ciljeva i potencijala

Kada znamo gdje želimo biti, moramo definirati kako ćemo tamo stići. Ovdje ćemo definirati što točno trebamo napraviti u fazi razvoja da ostvarimo zajedničke ciljeve. Psihologija boja će odrediti kojim bojama ćemo se prilagoditi vašoj ciljanoj publici, koji su sastavni dijelovi i kakav treba biti njihov razmještaj da ljude privučemo i zadržimo na stranici, koji su to web programi koji će posao odrađivati u pozadini, a koji alati će dignuti prosječnu potrošnju po kupcu?

Dizajn, web programi i alati

Kada smo si zadali zadatke, vrijeme je da to i napravimo. Tu upoznajete svog voditelja projekta koji čarobno prevodi neobičan jezik dizajnera i programera na jezik nas običnih ljudi :) Dobivate i tim koji je dosad realizirao preko 300 web projekata. Dugo su zajedno, kažu, komuniciraju pogledima. Dobivate i plan projekta. U njemu piše što mi, a što vi trebate odraditi i u kojem roku naravno. Znamo što nas čeka, znamo što vas čeka. Nećemo na vama učiti, spremite se na dobar tempo :)

Tehnička i korisnička podrška

Server radi. Oko toga vodimo brigu mi da ne biste morali vi. Isto tako i e-mail, ne događa se da zapne važan mail ili se prepuni inbox. Vi se bavite vašim poslovanjem, mi tehnikalijama. Ako negdje zapne oko postavljanja slike, tablice ili slično, na raspolaganju vam je broj telefona na koji ćete nazvati, a mi ćemo vam ljubazno pomoći. Kod nas se ne događa da e-mail ostane neodgovoren, da poziv ostane neuzvraćen, da ručak ostane bez večere. Imate se kome obratiti, imate se na koga osloniti.

Privlačenje i zadržavanje kupaca

Ok, sada imate web trgovinu, divna je, krasna je, ali, gdje su kupci? Ako ste brand, jedan dio će doći sam po sebi. No taj dio neće biti dovoljan za ozbiljnije poslovanje. Ako ste dosad nepoznat brand, računajte da će tu i tamo netko slučajno zalutati k vama. Kako prodaja ne bi bila slučajnost, dati ćemo vam precizne i detaljne instrukcije kako, gdje i na koji način detektirati i privući ciljane kupce. A onda ih želimo zadržali i pretvorili u stalne, zar ne?

Postizanje maksimuma u web prodaji

Ovo je najljepši dio. Imamo dobar shop, imamo posjete, imamo kupce, ali znamo da možemo bolje. Da, postoji cijeli niz tehnika koje će vam omogućiti da iz svakog kupca izvučete maksimum. Bilo da se radi o metodama kojima ćete dići broj proizvoda po prosječnoj košarici, smanjiti trošak svakog novog kupca, na mudar način povećati cijene ili dobiti besplatnu promociju i marketing od svojih kupaca ne radeći baš - ništa. Mi ćemo Vas naučiti kako svaku kunu pretvoriti u dvije, a poneku i u pet.

Rezultati web shopa kojeg smo izradili: www.daljepoti.hr

* radi zaštite poslovnih podataka klijenta grafikoni prikazuju trend
** istinitost ovih podataka možete provjeriti na način da kontaktirate direktora i vlasnika web trgovine daljepoti.hr g. Mladena Zebića putem kontakt obrasca

Javite nam se za besplatnu procjenu Vašeg potencijala!

* obvezna polja

Volite nas čuti uživo?
042 421 701

Poslati nam mail? info@marker.hr

Ili nas uživo posjetite
Braće Radića 52d
Jalkovec, 42000 Varaždin

Prikaži lokaciju na karti!

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

izrada web shopa eu

Izradite svoj web shop uz bespovratna sredstva EU fondova

Vrijeme je za izradu nove web stranice ili web trgovine. Počnite pisati projekte jer iz EU fondova možete povući do čak 100.000,00 kuna za svoj e-commerce projekt.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter