ANKETA: Seminari o pokretanju i unapređenju hrvatskih web trgovina

Za sve hrvatske trgovce koji žele pokrenuti svoju web trgovinu i za trgovce koji imaju svoj web shop, a žele unaprijediti online poslovanje Marker organizira seminar o pokretanju  web trgovine i seminar o unapređenju poslovanja hrvatskih web trgovina.

Cilj ovih seminara je da vam pomognemo tako da vam pružimo konkretna znanja i primjenjiva rješenja koja su u praksi online poslovanja donijela pozitivne rezultate. Iskustva koja ćemo vam prenijeti sakupljena su u našem radu s više od 50 domaćih web trgovaca. Povodom toga pripremili smo kratku anketu koja će nam pomoći da za vas organiziramo seminar koji će svojim programom i organizacijom biti što bliži vašim željama i potrebama.

Ako planirate otvoriti svoj web shop

i zainteresirani ste za seminar na kojem ćete na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije o tome kako se dobro pripremiti i što sve morate znati kako bi vaš budući web shop bio kvalitetan i isplativ pozivamo Vas da ispunite anketu pod "Otvaram web trgovinu".

Jednog od sudionika ankete nagradit ćemo s besplatnim sudjelovanjem na seminaru za dvije osobe.

Da, želim na predavanje o pokretanju moje buduće web trgovine

Ako imate svoj web shop

i želite unaprijediti njegovo poslovanje i poboljšati prodaju
te ste zainteresirani  za sudjelovanje na seminaru na kojem ćete dobiti za to potrebna znanja i rješenja pozivamo vas da ispunite anketu pod "Imam web trgovinu".

Jednog od sudionika ankete nagradit ćemo s besplatnim sudjelovanjem na seminaru za dvije osobe

Da, želim na predavanje o poboljšanju poslovanja moje web trgovine

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: