Zatražite ponudu
putem online obrasca

ANKETA: Seminari o pokretanju i unapređenju hrvatskih web trgovina

Za sve hrvatske trgovce koji žele pokrenuti svoju web trgovinu i za trgovce koji imaju svoj web shop, a žele unaprijediti online poslovanje Marker organizira seminar o pokretanju  web trgovine i seminar o unapređenju poslovanja hrvatskih web trgovina.

Cilj ovih seminara je da vam pomognemo tako da vam pružimo konkretna znanja i primjenjiva rješenja koja su u praksi online poslovanja donijela pozitivne rezultate. Iskustva koja ćemo vam prenijeti sakupljena su u našem radu s više od 50 domaćih web trgovaca. Povodom toga pripremili smo kratku anketu koja će nam pomoći da za vas organiziramo seminar koji će svojim programom i organizacijom biti što bliži vašim željama i potrebama.

Ako planirate otvoriti svoj web shop

i zainteresirani ste za seminar na kojem ćete na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije o tome kako se dobro pripremiti i što sve morate znati kako bi vaš budući web shop bio kvalitetan i isplativ pozivamo Vas da ispunite anketu pod "Otvaram web trgovinu".

Jednog od sudionika ankete nagradit ćemo s besplatnim sudjelovanjem na seminaru za dvije osobe.

Da, želim na predavanje o pokretanju moje buduće web trgovine

Ako imate svoj web shop

i želite unaprijediti njegovo poslovanje i poboljšati prodaju
te ste zainteresirani  za sudjelovanje na seminaru na kojem ćete dobiti za to potrebna znanja i rješenja pozivamo vas da ispunite anketu pod "Imam web trgovinu".

Jednog od sudionika ankete nagradit ćemo s besplatnim sudjelovanjem na seminaru za dvije osobe

Da, želim na predavanje o poboljšanju poslovanja moje web trgovine

Blog

Pripremite web shop za božićnu kupovinu

Je li vaš web shop spreman za blagdansku ludnicu? Kupci sigurno jesu!

Blagdansko razdoblje je vrijeme u kojem svaki online trgovac može povećati online promet i prodaju. No da bi postigli poslovne ciljeve, trebate se i dobro pripremiti. Evo 8 božićnih savjeta koji će obični web shop pretvoriti u najljepši božićni izlog s hrpom privlačnih darova.  

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter