Zatražite ponudu
putem online obrasca

Naziv projekta

„FINPOS - Program za financijsko-poslovnu evidenciju i analizu“
Šifra projekta KK.03.2.2.02.0028.

Kratki opis projekta

Projekt je usmjeren s jedne strane na komercijalizaciju novog softverskog rješenja FINPOS na globalnom tržištu, a s druge strane na implementaciju novih internih procesa poslovanja koji će biti direktno povezani s unaprjeđenjem i isporukom inovativnog proizvoda kupcima i krajnjim korisnicima.

Pripreme za komercijalizaciju podrazumijevaju uvođenje promjena u internoj organizaciji poslovanja i implementaciju tri nova poslovna procesa u poslovanju tvrtke i to u segmentu pružanje podrške kupcima, IT održavanja inovativne platforme te praćenja izmjena u lokalnoj i međunarodnoj računovodstvenoj regulativi i prilagodba aplikacije.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Opći cilj projekta je doprinos razvoju tvrtke i uspješan prijenos inovativnih ideja u poslovni poduhvat spreman za tržište. On uključuje komercijalizaciju prethodnih izdvajanja za istraživanje, razvoj i inovacije te otvaranje tri nova radna mjesta stvorena projektom u svrhu stvaranja novog softverskog rješenja s potencijalom rasta i internacionalizacije poslovanja i pripreme za samu komercijalizaciju FINPOS proizvoda.

Komercijalizacija inovativne aplikacije za računovodstvene aktivnosti utjecat će na uvođenje novih internih procesa i organizacije poslovanja usmjerenih na podršku kupcima te unaprjeđenje i prilagodbu softverskog rješenja zahtjevima kupaca i korisnika s ciljem postizanja većeg zadovoljstva kupaca i prepoznatljivosti na tržištu. Projekt će imati izravan utjecaj na povećanje prihoda i otvaranje novih radnih mjesta.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK)

Razdoblje provedbe projekta

01.08.2018. - 01.02.2020.

Kontakt za više informacija

e-mail: info@marker.hr

Linkovi

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter