Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

FINPOS - Program za financijsko-poslovnu evidenciju i analizu

Naziv projekta

„FINPOS - Program za financijsko-poslovnu evidenciju i analizu“
Šifra projekta KK.03.2.2.02.0028.

Kratki opis projekta

Projekt je usmjeren s jedne strane na komercijalizaciju novog softverskog rješenja FINPOS na globalnom tržištu, a s druge strane na implementaciju novih internih procesa poslovanja koji će biti direktno povezani s unaprjeđenjem i isporukom inovativnog proizvoda kupcima i krajnjim korisnicima.

Pripreme za komercijalizaciju podrazumijevaju uvođenje promjena u internoj organizaciji poslovanja i implementaciju tri nova poslovna procesa u poslovanju tvrtke i to u segmentu pružanje podrške kupcima, IT održavanja inovativne platforme te praćenja izmjena u lokalnoj i međunarodnoj računovodstvenoj regulativi i prilagodba aplikacije.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Opći cilj projekta je doprinos razvoju tvrtke i uspješan prijenos inovativnih ideja u poslovni poduhvat spreman za tržište. On uključuje komercijalizaciju prethodnih izdvajanja za istraživanje, razvoj i inovacije te otvaranje tri nova radna mjesta stvorena projektom u svrhu stvaranja novog softverskog rješenja s potencijalom rasta i internacionalizacije poslovanja i pripreme za samu komercijalizaciju FINPOS proizvoda.

Komercijalizacija inovativne aplikacije za računovodstvene aktivnosti utjecat će na uvođenje novih internih procesa i organizacije poslovanja usmjerenih na podršku kupcima te unaprjeđenje i prilagodbu softverskog rješenja zahtjevima kupaca i korisnika s ciljem postizanja većeg zadovoljstva kupaca i prepoznatljivosti na tržištu. Projekt će imati izravan utjecaj na povećanje prihoda i otvaranje novih radnih mjesta.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK)

  • Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.904.538,62 HRK
  • Ukupna vrijednost prihvatljivih troškova iznosi 1.816.663,36 kn
  • Iznos bespovratnih sredstava iz EU fondova iznosi 908.331,68 HRK.

Razdoblje provedbe projekta

01.08.2018. - 01.02.2020.

Kontakt za više informacija

e-mail: [email protected]

Linkovi

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: