WRA 2022 | 9 nagrada za Markerove webshopove

14. studeni 2022.

Web Retailer Award (WRA), raste iz godine u godinu. Jasan je to signal kako web trgovce zanima mišljenje korisnika i struke, a sve u svrhu poboljšanja kompletnog korisničkog iskustva.

Na WRA 2022 se prijavila 361 web trgovina iz regije, a ceremonija dodjeljivanja nagrada održala se u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ukupno 58 nagrada, u različitim natjecateljskim kategorijama, zaslužili su web trgovci iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. 

Agencija s najviše nagrađenih web trgovina i ove godine bio je Marker. Iznimno smo zahvalni svim našim Markerovcima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć, a veliko hvala ide i našim klijentima. Njihove vizije i naše ekspertize, sada već dokazano, znače uspješnu web trgovinu.

Posebnost ovog najvećeg regionalnog eCommerce natjecanja je činjenica da je za sudjelovanje potrebno prikupiti ankete s recenzijama online kupaca, a finaliste zatim ocjenjuje multidisciplinarna stručna komisija. 

Nagrada za apsolutnog pobjednika, 3 posebne nagrade i 5 najboljih po kategorijama - sve su to webshopovi iz naše radionice

S ukupno 9 osvojenih nagrada ponovili smo prošlogodišnji, rekordni uspjeh, a listu svih nagrađenih pronađite niže u tekstu. 

Apsolutni pobjednik WRA 2022

Best in Adriatic award - bigbang.si

Posebne nagrade 

Web challenger award - CRO -  pethomeshop.hr
Web champion award - SLO - bigbang.si
Committee award - CRO - senzacionalno.hr

Nagrade po kategorijama

Consumer tech - CRO - centar-tehnike.hr
Fashion - CRO - woolf.hr
Clothing and footwear - SLO - woolf-shop.si
Pets - CRO - pethomeshop.hr
Web shopping malls - SLO - bigbang.si

Fotografije: Simon Bolčič, Heureka Group

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...