WRA 2022 | 9 nagrada za Markerove webshopove

14. studeni 2022.

Web Retailer Award (WRA), raste iz godine u godinu. Jasan je to signal kako web trgovce zanima mišljenje korisnika i struke, a sve u svrhu poboljšanja kompletnog korisničkog iskustva.

Na WRA 2022 se prijavila 361 web trgovina iz regije, a ceremonija dodjeljivanja nagrada održala se u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ukupno 58 nagrada, u različitim natjecateljskim kategorijama, zaslužili su web trgovci iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. 

Agencija s najviše nagrađenih web trgovina i ove godine bio je Marker. Iznimno smo zahvalni svim našim Markerovcima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć, a veliko hvala ide i našim klijentima. Njihove vizije i naše ekspertize, sada već dokazano, znače uspješnu web trgovinu.

Posebnost ovog najvećeg regionalnog eCommerce natjecanja je činjenica da je za sudjelovanje potrebno prikupiti ankete s recenzijama online kupaca, a finaliste zatim ocjenjuje multidisciplinarna stručna komisija. 

Nagrada za apsolutnog pobjednika, 3 posebne nagrade i 5 najboljih po kategorijama - sve su to webshopovi iz naše radionice

S ukupno 9 osvojenih nagrada ponovili smo prošlogodišnji, rekordni uspjeh, a listu svih nagrađenih pronađite niže u tekstu. 

Apsolutni pobjednik WRA 2022

Best in Adriatic award - bigbang.si

Posebne nagrade 

Web challenger award - CRO -  pethomeshop.hr
Web champion award - SLO - bigbang.si
Committee award - CRO - senzacionalno.hr

Nagrade po kategorijama

Consumer tech - CRO - centar-tehnike.hr
Fashion - CRO - woolf.hr
Clothing and footwear - SLO - woolf-shop.si
Pets - CRO - pethomeshop.hr
Web shopping malls - SLO - bigbang.si

Fotografije: Simon Bolčič, Heureka Group

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: