WRA 2021. | Rekordnih 9 nagrada za Markerove webshopove

15. studeni 2021.

Shopper's Mind je brand u vlasništvu Jeftinije.hr koji kroz različiti ecommerce sadržaj, natjecanja i konzultacije pomaže web trgovcima da budu još bolji u očima svojih kupaca.

Jedno od takvih natjecanja je i Web Retailer Award koje se održava od 2012. godine, a namijenjeno je svim web trgovcima na području Hrvatske, Slovenije i Srbije. Proglašenje pobjednika održalo se 11.11.2021., a s obzirom na svima poznate okolnosti, sve se odvijalo u hibridnom obliku. Dio sudionika bio je fizički prisutan, a ostali su predavanja i proglašenje pratili putem video prijenosa. 

Kada pričamo o motivaciji web trgovaca da se prijave na natjecanje oni se svakako tiču izvrsnosti. Osim povratnih informacija svojih kupaca i tehničke analize online trgovine, web trgovci dobivaju ocjene i smjernice od čak 84 eCommerce stručnjaka koji su ove godine bili dijelom međunarodne ocjenjivačke komisije. 

eCommerce rješenja koja izrađuje Marker oduševljavaju vlasnike, struku i kupce

Ove se godine za sudjelovanje u natjecanju prijavilo 412 (najviše dosad), malih i velikih web trgovina. Oni su se natjecali u različitim kategorijama koje se određuju prema asortimanu koje trgovine nude online kupcima (npr. zdravlje i ljepota, moda, namještaj, ljubimci, dječji proizvodi). 

Osim nagrada po kategorijama u sklopu WRA natjecanja dodjeljuje se Special Committee AwardCustomer’s Choice AwardWeb Champion AwardWeb Challenger Award  i nagrada za sveukupnog pobjednika, najbolji webshop u regiji - Adriatic Champion.

Od svih prijavljenih web trgovina, za područje Hrvatske, samo njih 36 pronašlo je svoje mjesto u finalu, a isto toliko ih je zapelo na polufinalnom koraku. Isto tako, ponosni smo na činjenicu kako su 30% svih finalista - webshopovi iz Markerove radionice. Za usporedbu, niti jedna druga agencija za izradu web trgovina nije imala više od jednog finalista.

Apsolutni pobjednik natjecanja, 3 posebne nagrade i 5 najboljih po kategorijama - sve su to web trgovine iz Markerove radionice

I prošlih su godina web trgovine koje smo izradili mi u Markeru osvajale Web Retailer Award nagrade, ali nikada ovoliko. Ukupno 9 osvojenih nagrada na ovogodišnjem natjecanju za nas je apsolutni rekord, ali nikako vrhunac. 

Uvijek može bolje - način je razmišljanja koji dijelimo svi mi u Markeru, a vjerojatno nas upravo to i tjera da iz godine u godinu radimo najbolje eCommerce projekte u Hrvatskoj i regiji. 

Apsolutni pobjednik Web Retailer Award 2021. 

Adriatic Champion - bigbang.si

Posebne nagrade (Hr)

Web Challenger Award - mobis.hr

3rd Customer’s Choice Award - fabuspot.com

Posebne nagrade (Slo)

Web Champion Award - bigbang.si

Pobjednici po kategorijama (Hr)

Clothing and footwear - woolf.hr

Finalist: brandsandtrends.hr

Consumer tech - mobis.hr

Fashion accessories - argentum.hr

Finalist: watch-a-porter.com

Pets - pethomeshop.hr

Ostali finalisti: namjestaj-mima.hr, fabuspot.com, ljekarna-pablo.hr, marjan-voce.hr, senzacionalno.hr

Pobjednici po kategorijama (Slo)

Web Shopping Malls - bigbang.si

Želimo iskoristiti ovu priliku i još jednom čestitati svim našim pobjednicima, polufinalistima i finalistima te im zahvaliti na ukazanom povjerenju. Naporno smo radili, a ovo su trenuci koje vrijedi proslaviti.

Kako izgledaju ove i druge nagrađivane web trgovine iz naše radionice provjerite u referencama. 

Marker reference

 

Naslovna fotografija preuzeta sa smind.hr

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...