Zatražite ponudu
putem online obrasca

Blagdani bez stresa - pripremite svoj web shop pomoću Markerovog vodiča

07. studeni 2013.

Polja označena zvjezdicom ( * ) su obavezna!

Priprema trgovina za blagdane trgovcima u ruke obično baca gomilu posla - treba prostore prikladno urediti, proizvode posložiti, istaknuti akcijske cijene, pripremiti marketinške kampanje i da ne nabrajamo dalje. Na neki način standarna procedura koja se ponavlja iz godine u godinu, uz određene sitne preinake.

Trgovci to rade jer su svjesni da bez dobre pripreme nema rezultata - pravilo kojemu se nažalost ne pridodaje dovoljno pažnje kada je riječ o internet prodaji, a trebalo bi se.

Problem je čisto tehničke naravi - sve što radimo na internetu nije opipljivo, s time da je cijela procedura nešto kompleksnija i informatički pismenim ljudima. Razlog je prvenstveno taj što je potrebno razumijeti neku širu sliku poslovanja podržanog web tehnologijom što je nešto o čemu se do sada govorilo vrlo malo u obrazovnim institucijama ili na brzim tečajevima.

Činjenica je da većina web studija napravi web shop, isporuči ga klijentu koji obično zna vrlo malo o web tehnologiji te dalje sve zavisi o njemu da napravi nešto konkretno s takvom tehnologijom.

Upravo iz tog razloga, odlučili smo vam priskočiti u pomoć.

Ako imate web shop ili vam je posao brinuti se o njemu, sljedeće štivo će vam vjerujemo zbilja dobro doći - temeljem vlastitog 10-godišnjeg iskustva, pripremili smo vam opsežan i vizualno lako probavljiv vodič gdje smo saželi sve morate napraviti prije onog blagdanskog ludila.

Kada kažemo “saželi”, ne mislimo na to smo stvari izvukli van iz konteksta na vašu štetu, nego smo vam na probavljiv način prezentirali bitne informacije.

Riječ je konkretno o 15 savjeta za koje smo sigurni da će vam već ove zime donijeti opipljive rezultate, posebice ako imate moderan web shop koji vašim kupcima može pružiti zadovoljavajuće korisničko iskustvo.

Uglavnom, nećemo nepotrebno duljiti - kako bi se bacili na proučavanje našeg besplatnog vodiča, sve što trebate napraviti jest u ovom ovdje obrascu ostaviti svoje podatke i pričekati koji trenutak da vam traženi materijal stigne u e-mail sandučić.

Ako imate kakva pitanja, prijedloge, kritike, komentare ili pohvale, možete nam se javiti putem društvenih mreža ili na ovim kontakt kanalima.

Tu smo za vas.

 

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter