Zatražite ponudu
putem online obrasca

Ruski internet postao najveći u Europi

16. studeni 2011.

Trenutak koji se čekao je konačno došao. Broj korisnika interneta u Rusiji zasjeo je na prvo mjesto u Europi. comScore je objavio rezultat da je Rusija sa svojih 50.8 milijuna korisnika preskočila broj korisnika u Njemačkoj. U kratkom periodu do kraja godine će se broj korisnika popeti na preko 60 milijuna. Širenjem broadbanda u nepregledna sibirska prostranstva (naravno uz zdušne poticaje središnje vlasti iz Moskve) Rusija postaje i te kako zanimljivo mjesto za sve internet poduzetnike.

Naravno da ovo nije kraj jer GP Bullhound predviđa da će broj korisnika u Rusiji do kraja 2013. narasti na preko 90 milijuna. Tko god je ulagao u mail.ru i Yandex sad zadovoljno trlja rukicama i prebraja rublje na svom računu.

Više pročitajte na stranicama Financial Times-a.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter