Zatražite ponudu
putem online obrasca

Predstavljamo mobilnu aplikaciju 7 Plus Regionalni Tjednik - vijesti iz regije na vašem dlanu

10. lipanj 2013.

 

U tiskanom i web izdanju, Regionalni Tjednik mjesto je na kojem se mogu pronaći sve informacije vezane uz svakodnevicu varaždinske regije, bez obzira radilo se o politici, gospodarstvu, sportu, kulturi ili nekim nesvakidašnjim događajima. U današnje doba koje je uvelike obilježeno internet tehnologijom, nekako je normalno da informacije budu uvijek dostupne, bez obzira na to što radili i gdje se nalazili. Upravo zbog toga kreirali smo mobilnu aplikaciju 7 Plus Regionalni tjednik, ciljajući pritom na pogodnosti mobilnih uređaja.

 

SNALAŽENJE?

Nije znanstvena fantastika budući da smo pri dizajnu aplikacije imali konstantno u vidu što jednostavnije i intuitivnije korištenje, s idejom što manje potrošnje podatktovnog prometa i mogućnošću da korisnik uvijek ima na raspolaganju instant informacije. Evo čega sve ima u 4,3 MB programskog koda:

  • Početna stranica - prikazuje najvažnija regionalna zbivanja gdje su ona najzanimljivija istaknuta u obliku slike većeg formata s jasno vidljivim naslovom;
  • Kategorije - ne vole svi čitati crnu kroniku. Ikona u obliku ljestva u gornjem desnom uglu aplikacije ponudit će vam filtriranje sadržaja prema sedam kategorija koje su istaknute u različitim bojama za bolju uočljivost na početnoj stranici;
  • Povezani članci - pročitali ste breaking news o nekoj aferi i zanima vas još? Odmah ispod članka na raspolaganju je lista povezanih članaka, vezanih uz temu koju najviše pratite;
  • Društvene mreže - aktualnosti obično je zanimljivije komentirati u društvu, bilo ono “offline” na kavi ili online na jednoj od popularnih društvenih mreža. Uspjeh lokalne nogometne momčadi ili potencijalne izvođače nadolazećeg koncerta jednostavno mora znati cijela ekipa na Facebooku i Twitteru, a za to vam je dovoljan svega jedan klik na dugme “Podijeli”.
  • Galerije slika - slike mnogo bolje dočaravaju varaždinsku svakodnevicu, a kako bi ih brzo i jednostavno mogli pogledali na vašem smartphoneu, brzopotezna galerija je neizostavni dodatak svakog članka.
  • Čitljivost - normalno da je tekst čitljiv sam po sebi, no uzeli smo u obzir i dragocjeno vrijeme onih koji ne žele svako malo posezati za onim nužnim naočalama iz džepa - uz tri veličine fonta, vijesti će uvijek biti jasno vidljive na bilo kojem smarpthoneu.

ZAINTERESIRANI?

Vjerujemo da jeste, budući da teško čovjek može funkcionirati bez informacija u okolini koja mu je svakodnevica. Aplikaciju za iOS uređaje možete pronaći na iTunes Storeu, dok vlasnici Android podržanih smarpthoneova identično iskustvo mogu potražiti na Google Playu. Ako ste prije preuzimanja znatiželjni kako aplikacija točno izgleda, provjerite naš zadnji update na stranici s referencama. Sve pohvale i kritike su naravno dobrodošle.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter