Zatražite ponudu
putem online obrasca

Pohrana u oblaku

15. prosinac 2011.

Ako već ne koristite neki od sustava za pohranu u oblaku, razmislite dobro o tome. Samo neke od prednosti korištenja ovakvih usluga su da ne morate nositi USB stick sa sobom, datoteke su Vam na raspolaganju na Vašem pametnom telefonu, dijelite datoteke s prijateljima... A i svi davatelji usluga daju i određenu količinu prostora potpuno besplatno.

Na bespučima interneta sad je već na desetke sustava koji nude pohranu datoteka u oblaku. Ali koji je najbolji? Koji je najljepši? Koji je pametan, lijep, visok i plav kao Đuka Čaić???

U članku koji nam je priredio lifehacker možete vidjeti rezultate testiranja tri ponajbolja i najpopularnija sustava za pohranu u oblaku.

Poveznica na cijeli članak

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter