Zatražite ponudu
putem online obrasca

Pohrana u oblaku

15. prosinac 2011.

Ako već ne koristite neki od sustava za pohranu u oblaku, razmislite dobro o tome. Samo neke od prednosti korištenja ovakvih usluga su da ne morate nositi USB stick sa sobom, datoteke su Vam na raspolaganju na Vašem pametnom telefonu, dijelite datoteke s prijateljima... A i svi davatelji usluga daju i određenu količinu prostora potpuno besplatno.

Na bespučima interneta sad je već na desetke sustava koji nude pohranu datoteka u oblaku. Ali koji je najbolji? Koji je najljepši? Koji je pametan, lijep, visok i plav kao Đuka Čaić???

U članku koji nam je priredio lifehacker možete vidjeti rezultate testiranja tri ponajbolja i najpopularnija sustava za pohranu u oblaku.

Poveznica na cijeli članak

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter