Zatražite ponudu
putem online obrasca

Pogledajte i prošećite najluksuznijim klubom u Monacu

22. prosinac 2011.

Zelo's je jedan od najluksuznijih i najposjećenijih Lounge barova/restorana/noćnih klubova u Monacu. Imali smo priliku snimiti virtualnu šetnju kao prvu fazu uspješne buduće suradnje i nadolazećih većih projekta od strane naše sestrinske firme u Monacu.

Za Zelo's, smješten u samom centru Monte Carla, možemo Vam iz osobnog iskustva reći da je spreman ponuditi najtopliju dobrodošlicu i najvišu kvalitetu usluge u državi Monaco.

Bilo da Vam treba ekskluzivna večer s prijateljima ili poslovni ručak, njihovi specijaliteti su spoj izmedu najboljih mediteranskih jela, tradicionalne francuske i talijanske kuhinje. Bogata vinska karta s ništa manje od 5 zvjezdica kvalitete, najbolje će prijati uz Vaša odabrana jela.

Unutrašnjost Zelosa je trajni show room koji sačinjavaju ekskluzivni, ekstravagantni i luksuzni proizvodi izrađeni u Italiji. Sve što vidite stalno se mijenja i ažurira.

Virtualnu šenju pogledajte u nastavku. Za puni doživljaj preporučamo uključiti zvučnike i kliknuti na Fullscreen unutar šetnje. Uživajte! :)

Želite li Vi prezentirati svoje prostore na ovakav način, javite nam se putem obrasca ili na broj telefona 042 421 700 :)

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter