Pogledajte i prošećite najluksuznijim klubom u Monacu

22. prosinac 2011.

Zelo's je jedan od najluksuznijih i najposjećenijih Lounge barova/restorana/noćnih klubova u Monacu. Imali smo priliku snimiti virtualnu šetnju kao prvu fazu uspješne buduće suradnje i nadolazećih većih projekta od strane naše sestrinske firme u Monacu.

Za Zelo's, smješten u samom centru Monte Carla, možemo Vam iz osobnog iskustva reći da je spreman ponuditi najtopliju dobrodošlicu i najvišu kvalitetu usluge u državi Monaco.

Bilo da Vam treba ekskluzivna večer s prijateljima ili poslovni ručak, njihovi specijaliteti su spoj izmedu najboljih mediteranskih jela, tradicionalne francuske i talijanske kuhinje. Bogata vinska karta s ništa manje od 5 zvjezdica kvalitete, najbolje će prijati uz Vaša odabrana jela.

Unutrašnjost Zelosa je trajni show room koji sačinjavaju ekskluzivni, ekstravagantni i luksuzni proizvodi izrađeni u Italiji. Sve što vidite stalno se mijenja i ažurira.

Virtualnu šenju pogledajte u nastavku. Za puni doživljaj preporučamo uključiti zvučnike i kliknuti na Fullscreen unutar šetnje. Uživajte! :)

Želite li Vi prezentirati svoje prostore na ovakav način, javite nam se putem obrasca ili na broj telefona 042 421 700 :)

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...