Pogledajte i prošećite najluksuznijim klubom u Monacu

22. prosinac 2011.

Zelo's je jedan od najluksuznijih i najposjećenijih Lounge barova/restorana/noćnih klubova u Monacu. Imali smo priliku snimiti virtualnu šetnju kao prvu fazu uspješne buduće suradnje i nadolazećih većih projekta od strane naše sestrinske firme u Monacu.

Za Zelo's, smješten u samom centru Monte Carla, možemo Vam iz osobnog iskustva reći da je spreman ponuditi najtopliju dobrodošlicu i najvišu kvalitetu usluge u državi Monaco.

Bilo da Vam treba ekskluzivna večer s prijateljima ili poslovni ručak, njihovi specijaliteti su spoj izmedu najboljih mediteranskih jela, tradicionalne francuske i talijanske kuhinje. Bogata vinska karta s ništa manje od 5 zvjezdica kvalitete, najbolje će prijati uz Vaša odabrana jela.

Unutrašnjost Zelosa je trajni show room koji sačinjavaju ekskluzivni, ekstravagantni i luksuzni proizvodi izrađeni u Italiji. Sve što vidite stalno se mijenja i ažurira.

Virtualnu šenju pogledajte u nastavku. Za puni doživljaj preporučamo uključiti zvučnike i kliknuti na Fullscreen unutar šetnje. Uživajte! :)

Želite li Vi prezentirati svoje prostore na ovakav način, javite nam se putem obrasca ili na broj telefona 042 421 700 :)

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: