Zatražite ponudu
putem online obrasca

"Online" kupnja prosječnog Hrvata u jednostavnoj infografici

17. rujan 2015.

Danas su gotovo svi ina internetu.

Prema istraživanju Google Consumer Barometra čak 8 od 10 Hrvata svaki dan je online. 

A kad su na internetu, osim što čitaju mailove i "vise" po društvenim mrežama obično još i provjeravaju na Googleu detalje o stvarima koje žele kupiti. 

Čak 68 posto Hrvata prije kupnje proizvoda ide na Internet vidjeti što drugi kažu o njemu, kakvi su komentari kupaca i slično. 

A kad je već na internetu kupac se lako odlučuje da proizvod i kupi online. Već smo pisali o tome kako je Googleovo istraživanje pokazalo gotovo 100-postotni rast internet trgovine u Hrvatskoj.

A sada smo u jednu jednostavnu infografiku saželi navike online kupnje jednog prosječnog Hrvata.

Nazvali smo ga Davor. 

Provjerite kako Davor traži što će kupiti na internetu. I naravno prilagodite svoj webshop njegovim navikama. 


Online kupnja
 

Slobodno umetni infografiku na svoju stranicu

<img src="/upload/2015/09/infografika_55fa822871ac8.jpg" alt="Online kupnja"></br><a href="/blog/online-kupnja-infografika-318/">Online kupnja jednog Hrvata</a>

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Pridružite nam se na CRO Commerce konferenciji

Bez obzira na proizvod ili uslugu koju prodajete, danas se više nego ikada prije isplati dobro poznavati potrošačke kupovne navike korisnika. Maloprodaja se prebacuje u online okruženje, a vlasnici web trgovina kao i fizičkih trgovina moraju znati kako taj pomak utječe na očekivanja i lojalnost potrošača kako bi se učinkovito usmjerili na te pojedince.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter