Zatražite ponudu
putem online obrasca

Nove web stranice Planinarskog društva "Ravna gora" Varaždin

22. studeni 2011.

Planinarsko društvo "Ravna Gora" iz Varaždina jučer je na otvorenju 55. Planinarskog tjedna predstavilo nove web stranice. Kako je predsjednik društva g. Marijan Fabeta, a kasnije i g. Marko Kobal rekao, web stranice logičan su nastavak komunikacije koju je društvo dosad ostvarivalo sa svojim članovima putem Facebooka.

Uz povijest društva, planinarske staze, detalje o planinarskom domu na Ravnoj gori i druge sadržaje koji su već na stranici, ovi zaljubljenici u prirodu i planine, stranicu planiraju redovito osvježavati novim tekstovima, člancima i fotografijama.

Stanica je djelo naše agencije Marker, a posebnu zahvalu planinarskog društva, počasnu člansku iskaznicu, primio je naš kolega Mile Lazar koji je i najzaslužniji da je stranica zaživjela u ovako lijepom izdanju.

Stranicu možete posjetiti na adresi www.pdravnagora-vz.com a možete im se javiti i putem Facebooka.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter