Nove web stranice Planinarskog društva "Ravna gora" Varaždin

22. studeni 2011.

Planinarsko društvo "Ravna Gora" iz Varaždina jučer je na otvorenju 55. Planinarskog tjedna predstavilo nove web stranice. Kako je predsjednik društva g. Marijan Fabeta, a kasnije i g. Marko Kobal rekao, web stranice logičan su nastavak komunikacije koju je društvo dosad ostvarivalo sa svojim članovima putem Facebooka.

Uz povijest društva, planinarske staze, detalje o planinarskom domu na Ravnoj gori i druge sadržaje koji su već na stranici, ovi zaljubljenici u prirodu i planine, stranicu planiraju redovito osvježavati novim tekstovima, člancima i fotografijama.

Stanica je djelo naše agencije Marker, a posebnu zahvalu planinarskog društva, počasnu člansku iskaznicu, primio je naš kolega Mile Lazar koji je i najzaslužniji da je stranica zaživjela u ovako lijepom izdanju.

Stranicu možete posjetiti na adresi www.pdravnagora-vz.com a možete im se javiti i putem Facebooka.

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: