Zatražite ponudu
putem online obrasca

Nove web stranice Planinarskog društva "Ravna gora" Varaždin

22. studeni 2011.

Planinarsko društvo "Ravna Gora" iz Varaždina jučer je na otvorenju 55. Planinarskog tjedna predstavilo nove web stranice. Kako je predsjednik društva g. Marijan Fabeta, a kasnije i g. Marko Kobal rekao, web stranice logičan su nastavak komunikacije koju je društvo dosad ostvarivalo sa svojim članovima putem Facebooka.

Uz povijest društva, planinarske staze, detalje o planinarskom domu na Ravnoj gori i druge sadržaje koji su već na stranici, ovi zaljubljenici u prirodu i planine, stranicu planiraju redovito osvježavati novim tekstovima, člancima i fotografijama.

Stanica je djelo naše agencije Marker, a posebnu zahvalu planinarskog društva, počasnu člansku iskaznicu, primio je naš kolega Mile Lazar koji je i najzaslužniji da je stranica zaživjela u ovako lijepom izdanju.

Stranicu možete posjetiti na adresi www.pdravnagora-vz.com a možete im se javiti i putem Facebooka.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Pridružite nam se na CRO Commerce konferenciji

Bez obzira na proizvod ili uslugu koju prodajete, danas se više nego ikada prije isplati dobro poznavati potrošačke kupovne navike korisnika. Maloprodaja se prebacuje u online okruženje, a vlasnici web trgovina kao i fizičkih trgovina moraju znati kako taj pomak utječe na očekivanja i lojalnost potrošača kako bi se učinkovito usmjerili na te pojedince.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter