Zatražite ponudu
putem online obrasca

Upoznajte novi amds.hr - lagana šetnja uz virtualne police Amadeus Jeansa

28. lipanj 2013.

Ako u zadnje vrijeme niste kupovali traperice, hlače, košulju ili majicu te ste baš ovih dana imali namjeru obnoviti kućnu garderobu, prije nego li sjednete u automobil, možda ne bi bilo na odmet da prvo posjetite redizajnirane stranice Amadeus Jeansa.

Virtualna adresa popularne hrvatske modne marke za jeans i casual odjeću, dobila je nedavno ono što je kronično trebala za ovo moderno “umreženo doba” - zaokruženu online trgovinu koja omogućuje brzu, intuitivnu, jednostavnu i za kupce mogućnostima bogatu šoping destinaciju.

Kupujte s jednakim uzbuđenjem kao i u fizičkoj trgovini

Amadeus JeansŠopingiranje priznali mi to ili ne, uvijek je nešto što nas razveseli budući da šetnja po trgovini obično znači neočekivano otkrivanje novih stvari koje će nas oduševiti kada smo se tome najmanje nadali.

Pozitivnom osjećaju svakako pridonosi onaj trenutak kada odličan komad odjeće možemo uzeti u ruke te ga isprobati na sebi. Imajući u vidu te stvari koje su od značaja svakome od nas, bilo nam je važno da u slučaju Amadeus Jeansa ostvarimo sljedeće:

  • Pogled na robu iz svih mogućih kuteva
  • Uvid u to kako pojedini komad odjeće zapravo izgleda na čovjeku nekih prosječnih dimenzija
  • Istaknute informacije oko korištenog materijala i načina održavanja

S velikim zadovoljstvom možemo vam reći kako smo na novim stranicama Amadeusa upravo sve to omogućili.

Robu putem galerija slika možete pogledati iz svih kuteva, u prilici ste vidjeti kako pojedini komad odjeće u stvarnosti izgleda na osobi te čak možete saznati informacije po pitanju korištenog materijala i načina održavanja kojeg propisuje sam proizvođač.

Ako vas muči ono vječno pitanje "ima li mojeg broja?", s jednim klikom na izbornik “veličina” moguće je vidjeti popis svih trenutno raspoloživih dimenzija za pojedini model. Tu je naravno i mogućnost odabira boje ili nekog specifičnog uzorka, ovisno o tome o kakvoj se odjeći radi. Najbolja stvar u cijeloj priči što je roba uvijek dostupna - rasprodano je nešto što ćete mnogo rjeđe viđati u virtualnim okvirima.

Jednostavna kupovina bez obvezne registracije

Nakon što ste detaljno proučili pojedini komad odjeće i prilično ste zadovoljni s onime što ste vidjeli, preostaje samo proces kupnje. I tu smo tražili što jednostavniju i bržu proceduru kako taj posljednji korak ne bi bio onaj presudni faktor koji će vas natjerati u gradsku gužvu.

Ono što će vas sigurno razveseliti je mogućnost kupovine bez obvezne registracije - sve željene artikle jednim klikom stavljate u košaricu gdje nakon toga drugim klikom na “Završite kupovinu” odlazite do dijaloškog okvira koji će vas kroz samo tri koraka provesti kroz proces kupnje.

On uključuje navođenje e-mail adrese, podataka o prebivalištu te odabir modela plaćanja s kojim su pokrivene de facto sve moguće opcije - pouzeće, virman, kreditna kartica, opća uplatnica, internet bankarstvo... rekao bi narod, nema čega nema. Dostava će vam uglavnom biti besplatna tako da o tome nećete trebati previše razmišljati.

Ništa bez društvenih mreža

Budući da poput vas znamo koliko su društvene mreže neizostavna komponenta ove današnje umrežene svakodnevice, prilikom dizajna web trgovine imali smo u vidu i to kako novi komad odjeće zaslužuje pažnju prijatelja.

Osim što putem Facebooka, Twittera i YouTubea možete pratiti sve aktivnosti i promocije Amadeus Jeansa, te moderne blagodati možete iskoristiti da ekipa sazna za neki dobar primjerak odjeće koji ste već kupili, ili da jednostavno nekome nešto preporučite.

U konačnici, društvene mreže su uvijek najbrži način da se riješite bilo kakvih nedoumica, uključujući i pitanje za nas može li vaša trgovina također dobiti slično online rješenje.

Do nove omiljene odjeće u svega nekoliko klikova mišem

Sa svime rečenim vjerujemo kako imate dovoljno razloga da stranice Amadeus Jeansa pretvorite u svoju redovitu online šoping destinaciju. Nabavka odjeća ne mora nužno značiti borbu s gradskim prometom i dugim redovima na blagajni - iz ugode vlastitog doma, sada imate priliku na jednostavan, brz i dovoljno informativan način doći do kvalitetne robe koja će vas istaknuti u gotovo svakoj životnoj okolnosti.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter