Upoznajte novi amds.hr - lagana šetnja uz virtualne police Amadeus Jeansa

28. lipanj 2013.

Ako u zadnje vrijeme niste kupovali traperice, hlače, košulju ili majicu te ste baš ovih dana imali namjeru obnoviti kućnu garderobu, prije nego li sjednete u automobil, možda ne bi bilo na odmet da prvo posjetite redizajnirane stranice Amadeus Jeansa.

Virtualna adresa popularne hrvatske modne marke za jeans i casual odjeću, dobila je nedavno ono što je kronično trebala za ovo moderno “umreženo doba” - zaokruženu online trgovinu koja omogućuje brzu, intuitivnu, jednostavnu i za kupce mogućnostima bogatu šoping destinaciju.

Kupujte s jednakim uzbuđenjem kao i u fizičkoj trgovini

Amadeus JeansŠopingiranje priznali mi to ili ne, uvijek je nešto što nas razveseli budući da šetnja po trgovini obično znači neočekivano otkrivanje novih stvari koje će nas oduševiti kada smo se tome najmanje nadali.

Pozitivnom osjećaju svakako pridonosi onaj trenutak kada odličan komad odjeće možemo uzeti u ruke te ga isprobati na sebi. Imajući u vidu te stvari koje su od značaja svakome od nas, bilo nam je važno da u slučaju Amadeus Jeansa ostvarimo sljedeće:

  • Pogled na robu iz svih mogućih kuteva
  • Uvid u to kako pojedini komad odjeće zapravo izgleda na čovjeku nekih prosječnih dimenzija
  • Istaknute informacije oko korištenog materijala i načina održavanja

S velikim zadovoljstvom možemo vam reći kako smo na novim stranicama Amadeusa upravo sve to omogućili.

Robu putem galerija slika možete pogledati iz svih kuteva, u prilici ste vidjeti kako pojedini komad odjeće u stvarnosti izgleda na osobi te čak možete saznati informacije po pitanju korištenog materijala i načina održavanja kojeg propisuje sam proizvođač.

Ako vas muči ono vječno pitanje "ima li mojeg broja?", s jednim klikom na izbornik “veličina” moguće je vidjeti popis svih trenutno raspoloživih dimenzija za pojedini model. Tu je naravno i mogućnost odabira boje ili nekog specifičnog uzorka, ovisno o tome o kakvoj se odjeći radi. Najbolja stvar u cijeloj priči što je roba uvijek dostupna - rasprodano je nešto što ćete mnogo rjeđe viđati u virtualnim okvirima.

Jednostavna kupovina bez obvezne registracije

Nakon što ste detaljno proučili pojedini komad odjeće i prilično ste zadovoljni s onime što ste vidjeli, preostaje samo proces kupnje. I tu smo tražili što jednostavniju i bržu proceduru kako taj posljednji korak ne bi bio onaj presudni faktor koji će vas natjerati u gradsku gužvu.

Ono što će vas sigurno razveseliti je mogućnost kupovine bez obvezne registracije - sve željene artikle jednim klikom stavljate u košaricu gdje nakon toga drugim klikom na “Završite kupovinu” odlazite do dijaloškog okvira koji će vas kroz samo tri koraka provesti kroz proces kupnje.

On uključuje navođenje e-mail adrese, podataka o prebivalištu te odabir modela plaćanja s kojim su pokrivene de facto sve moguće opcije - pouzeće, virman, kreditna kartica, opća uplatnica, internet bankarstvo... rekao bi narod, nema čega nema. Dostava će vam uglavnom biti besplatna tako da o tome nećete trebati previše razmišljati.

Ništa bez društvenih mreža

Budući da poput vas znamo koliko su društvene mreže neizostavna komponenta ove današnje umrežene svakodnevice, prilikom dizajna web trgovine imali smo u vidu i to kako novi komad odjeće zaslužuje pažnju prijatelja.

Osim što putem Facebooka, Twittera i YouTubea možete pratiti sve aktivnosti i promocije Amadeus Jeansa, te moderne blagodati možete iskoristiti da ekipa sazna za neki dobar primjerak odjeće koji ste već kupili, ili da jednostavno nekome nešto preporučite.

U konačnici, društvene mreže su uvijek najbrži način da se riješite bilo kakvih nedoumica, uključujući i pitanje za nas može li vaša trgovina također dobiti slično online rješenje.

Do nove omiljene odjeće u svega nekoliko klikova mišem

Sa svime rečenim vjerujemo kako imate dovoljno razloga da stranice Amadeus Jeansa pretvorite u svoju redovitu online šoping destinaciju. Nabavka odjeća ne mora nužno značiti borbu s gradskim prometom i dugim redovima na blagajni - iz ugode vlastitog doma, sada imate priliku na jednostavan, brz i dovoljno informativan način doći do kvalitetne robe koja će vas istaknuti u gotovo svakoj životnoj okolnosti.

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: