Zatražite ponudu
putem online obrasca

Ne želite ili ne možete kupiti Apple Mac računalo? iznajmite ga!

24. studeni 2011.

Baš je došao trenutak u životu da vam je za neku specifičnu stvar potrebno Mac računalo s OSX-om. Naravno, takvo što je za mnoge možda neisplativo. Primjerice, nije vam potrebno da radite više od par sati mjesečno na OSX-u. Što napraviti? Srećom postoji jedna jednostavna web aplikacija koja Vam omogućuje korištenje Mac računala, a zove se MacinCloud.com.

Prvih sat vremena korištenja je besplatno, a nakon toga s istim korisničkim računom po potrebi možete nastaviti pretplatu počevši od 1$ po satu. Ako planitrate dugoročnije korištenje, možete zakupiti tjedni plan (već od 8$ tjedno) ili najisplativiji mjesečni plan od 20$ mjesečno.

Ako vam se usluga iz nekog razloga sviđa ili ne sviđa, slobodno nam se povratno javite putem naše web stranice ili facebook profila.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter