Zatražite ponudu
putem online obrasca

5 Markerovih web shopova proglašeno najboljima u Hrvatskoj

29. ožujak 2018.

Konferencija ECommerce Day u zagrebačkom Kraš Auditoriju najveći je događaj godine za sve koji se bave online prodajom u Hrvatskoj.

Ona je poput dodjela hrvatskih e-commerce Oscara gdje kroz natjecanje Web trgovac godine struka i publika biraju najbolje u proteklih godinu dana. 

Jučerašnja podjela, u srijedu 28. ožujka, bila je posebno napeta, a za ekipu iz Markera završila je s velikim osmijehom na licu

5 web shopova iz naše radinosti proglašeno je najboljima među 17 kategorija u konkurenciji od 150 shopova, a priznanje je tim veće što ih je uz publiku birala i stručna komisija od 29 članova na čelu koje je bila dr. Jelena Rašula.

- Ovo natjecanje se od drugih razlikuje po metodologiji, koja je na iznimno visokoj razini, jer se za izbor pobjednika uzimaju u obzir čak tri ključna područja poslovanja web trgovine: tehnička sukladnost smjernicama sigurne kupovine, mišljenje kupaca te ocjena međunarodne stručne komisije. Također, prijava na ovo natjecanje je posve besplatna i namijenjena svim web trgovcima u Hrvatskoj – tako malim i velikim, za koje imamo odvojene natjecateljske kategorije i ravnopravnu mogućnost pobjede - pojasnila je Rašula.  

Pa, koji su to najbolji web shopovi izrađeni u Markeru?

Kako smo već napisali, web shopovi koje smo mi izrađivali proglašeni su najboljima u 5 od 17 kategorija. Time je Marker postao najnagrađivanija agencija za izradu web shopova u Hrvatskoj.

Nagrađeni su:

U kategoriji Fun&Gifts: partypops.hr
U kategoriji Home&Garden: termometal.hr
U kategoriji Kids&Family: emporium.hr
U kategoriji Sports: keindl-sport.hr
U kategoriji Telco&Mobile: mobis.hr


- U Markeru stalno radimo na novim rješenjima za web trgovine, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Trudimo se i drago nam je što su i struka i publika to prepoznali. Naravno, iako mi dostavljamo rješenja uz koja je život web trgovcima lakši, zasluga za nagrade ide upravo njima. Puno im hvala što su nam dali svoje povjerenje - rekao je direktor Markera Ivica Kruhek. 

Marker je zaslužan za izvedbu, ali trgovcima idu najveće zasluge. Oni ipak moraju voditi shop 

- Nagrada nam  je dodatni poticaj i motivacija da  povećamo kvalitetu usluge kako bi zadržali poziciju lidera i u godinama koje dolaze. Nama kao trgovcu ova nagrada diže imidž, reputaciju i kredibilitet jer smo u jakoj konkurenciji prepoznati kao najbolji i od struke ali i od kupaca. Prvi veliki korak u dizanju usluge na viši nivo smo već napravili redizajnom naše web trgovine koja je sada bolja, brža, modernija, jednostavnija i funkcionalnija te očekujemo daljni rast ponude i ekspanziju na strana tržišta - kaže voditelj marketinga trgovine biciklima i opremom Keindl sporta Aleš Horvatek. Ove godine njihov online shop keindl-sport.hr prvi put je osvojio nagradu. 

Za razliku od Keindl sporta, trgovina party asortimanom partypops.hr treći put zaredom je osvojila nagradu Web trgovac godine.

- Raznovrsna ponuda, sigurnost kupnje i plaćanja, jednostavnost naručivanja i pretraživanja ponude te brza i pouzdana dostava neke su od naših prednosti koje su zasigurno pridonijele našoj pobjedi. Kupci su prepoznali naš trud, a struka ulaganje u web trgovinu - mišljenja je Mirela Hamš iz partypopsa. 

 

Ostali nagrađivani web shopovi

U drugim kategorijama najboljim su proglašeni sljedeći web shopovi:

Category Award, Audio & Video: sonusart.hr 
Category Award, Automoto: kupigume.hr
Category Award, Books, School & Office: tvornica-snova.hr 
Category Award, Fashion & Accessories: bibloo.hr
Category Award, Food & Beverage: malinca.hr 
Category Award, Footwear: shop.ivancica.hr 
Category Award,Furniture: meblo.hr 
Category Award, Group Buying & Services: ponudadana.hr 
Category Award, Health & Beauty: wow-junkie.com 
IT & Consumer Electronics: conrad.hr 
Specialised Store: zooplus.hr 
Category Award, Web Shopping Mall: mall.hr 

Osim po kategorijama, na natjecanju Web trgovac godine bira se naravno i najtrgovac godine 

Glavnu nagradu za veće web trgovce, Web Champion Award, dobila je online trgovina s najvećom ukupnom ocjenom i prošlogodišnjim prihodima većim od 7,5 milijuna kuna - zooplus.hr. 

Glavnu nagradu za manje web trgovce, Web Challenger Award, dobila je online trgovina s
najvećom ukupnom ocjenom i prošlogodišnjim prihodima nižim od 7,5 milijuna kuna - sonusart.hr

Posebne nagrade 1st, 2nd i 3rd People’s Choice Award dobile su 3 web trgovine s najvećim
ocjenama zadovoljstva kupaca.

1st People’s Choice Award: salonatech.com
2nd People’s Choice Award: djecjakolica.eu
3rd People’s Choice Award: svijet-beba.hr

Posebnu nagradu Committee Award dobila je web trgovina s najvećom ocjenom stručne komisije.
Committee Award: ecco-verde.hr
 

Ako se i vi jednom želite naći na ovom popisu, slobodno nas kontaktirate

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter