5 Markerovih web shopova proglašeno najboljima u Hrvatskoj

29. ožujak 2018.

Konferencija ECommerce Day u zagrebačkom Kraš Auditoriju najveći je događaj godine za sve koji se bave online prodajom u Hrvatskoj.

Ona je poput dodjela hrvatskih e-commerce Oscara gdje kroz natjecanje Web trgovac godine struka i publika biraju najbolje u proteklih godinu dana. 

Jučerašnja podjela, u srijedu 28. ožujka, bila je posebno napeta, a za ekipu iz Markera završila je s velikim osmijehom na licu

5 web shopova iz naše radinosti proglašeno je najboljima među 17 kategorija u konkurenciji od 150 shopova, a priznanje je tim veće što ih je uz publiku birala i stručna komisija od 29 članova na čelu koje je bila dr. Jelena Rašula.

- Ovo natjecanje se od drugih razlikuje po metodologiji, koja je na iznimno visokoj razini, jer se za izbor pobjednika uzimaju u obzir čak tri ključna područja poslovanja web trgovine: tehnička sukladnost smjernicama sigurne kupovine, mišljenje kupaca te ocjena međunarodne stručne komisije. Također, prijava na ovo natjecanje je posve besplatna i namijenjena svim web trgovcima u Hrvatskoj – tako malim i velikim, za koje imamo odvojene natjecateljske kategorije i ravnopravnu mogućnost pobjede - pojasnila je Rašula.  

Pa, koji su to najbolji web shopovi izrađeni u Markeru?

Kako smo već napisali, web shopovi koje smo mi izrađivali proglašeni su najboljima u 5 od 17 kategorija. Time je Marker postao najnagrađivanija agencija za izradu web shopova u Hrvatskoj.

Nagrađeni su:

U kategoriji Fun&Gifts: partypops.hr
U kategoriji Home&Garden: termometal.hr
U kategoriji Kids&Family: emporium.hr
U kategoriji Sports: keindl-sport.hr
U kategoriji Telco&Mobile: mobis.hr


- U Markeru stalno radimo na novim rješenjima za web trgovine, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Trudimo se i drago nam je što su i struka i publika to prepoznali. Naravno, iako mi dostavljamo rješenja uz koja je život web trgovcima lakši, zasluga za nagrade ide upravo njima. Puno im hvala što su nam dali svoje povjerenje - rekao je direktor Markera Ivica Kruhek. 

Marker je zaslužan za izvedbu, ali trgovcima idu najveće zasluge. Oni ipak moraju voditi shop 

- Nagrada nam  je dodatni poticaj i motivacija da  povećamo kvalitetu usluge kako bi zadržali poziciju lidera i u godinama koje dolaze. Nama kao trgovcu ova nagrada diže imidž, reputaciju i kredibilitet jer smo u jakoj konkurenciji prepoznati kao najbolji i od struke ali i od kupaca. Prvi veliki korak u dizanju usluge na viši nivo smo već napravili redizajnom naše web trgovine koja je sada bolja, brža, modernija, jednostavnija i funkcionalnija te očekujemo daljni rast ponude i ekspanziju na strana tržišta - kaže voditelj marketinga trgovine biciklima i opremom Keindl sporta Aleš Horvatek. Ove godine njihov online shop keindl-sport.hr prvi put je osvojio nagradu. 

Za razliku od Keindl sporta, trgovina party asortimanom partypops.hr treći put zaredom je osvojila nagradu Web trgovac godine.

- Raznovrsna ponuda, sigurnost kupnje i plaćanja, jednostavnost naručivanja i pretraživanja ponude te brza i pouzdana dostava neke su od naših prednosti koje su zasigurno pridonijele našoj pobjedi. Kupci su prepoznali naš trud, a struka ulaganje u web trgovinu - mišljenja je Mirela Hamš iz partypopsa. 

 

Ostali nagrađivani web shopovi

U drugim kategorijama najboljim su proglašeni sljedeći web shopovi:

Category Award, Audio & Video: sonusart.hr 
Category Award, Automoto: kupigume.hr
Category Award, Books, School & Office: tvornica-snova.hr 
Category Award, Fashion & Accessories: bibloo.hr
Category Award, Food & Beverage: malinca.hr 
Category Award, Footwear: shop.ivancica.hr 
Category Award,Furniture: meblo.hr 
Category Award, Group Buying & Services: ponudadana.hr 
Category Award, Health & Beauty: wow-junkie.com 
IT & Consumer Electronics: conrad.hr 
Specialised Store: zooplus.hr 
Category Award, Web Shopping Mall: mall.hr 

Osim po kategorijama, na natjecanju Web trgovac godine bira se naravno i najtrgovac godine 

Glavnu nagradu za veće web trgovce, Web Champion Award, dobila je online trgovina s najvećom ukupnom ocjenom i prošlogodišnjim prihodima većim od 7,5 milijuna kuna - zooplus.hr. 

Glavnu nagradu za manje web trgovce, Web Challenger Award, dobila je online trgovina s
najvećom ukupnom ocjenom i prošlogodišnjim prihodima nižim od 7,5 milijuna kuna - sonusart.hr

Posebne nagrade 1st, 2nd i 3rd People’s Choice Award dobile su 3 web trgovine s najvećim
ocjenama zadovoljstva kupaca.

1st People’s Choice Award: salonatech.com
2nd People’s Choice Award: djecjakolica.eu
3rd People’s Choice Award: svijet-beba.hr

Posebnu nagradu Committee Award dobila je web trgovina s najvećom ocjenom stručne komisije.
Committee Award: ecco-verde.hr
 

Ako se i vi jednom želite naći na ovom popisu, slobodno nas kontaktirate

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...