Mujjo rukavice za ekrane osjetljive na dodir

14. veljača 2012.

Nizozemska tvrtka Mujjo na testiranje nam je poslala par Mujjo rukavica. Nakon testiranja, dojmovi su pozitivni! Mujjo Touchscreen Gloves predstavljaju elegantan par rukavica koji omogućuje korištenje uređaja osjetljivih na dodir. Iako postoje i druge rukavice slične namjene, Mujjo je brzo prepoznat kao zanimljiv odabir. Premda prvenstveno namijenjene upravljanju korisničkim sučeljem iPhonea-a i iPad-a, Mujjo rukavice mogu se koristiti i za ostale „touchscreen“ uređaje kao što su Blackberry, Samsung Galaxy, HTC, LG

Izrađene su od srebrnastih sintetičkih vlakana utkanih unutar crnog rastezljivog materijala. Kao takve ostavljaju dojam udobnosti, postojanosti i trajnosti. Zbog navedenih obilježja vrlo su ugodne za nošenje i uporabu u hladnim uvjetima.

Princip njihova rada zasniva se na činjenici da ljudsko tijelo prilikom interakcije s drugim objektima proizvodi stanovitu količinu statičkoga elektriciteta. Primjenom srebrnih, vodljivih vlakana omogućava se prenošenje elektriciteta i interakcija, odnosno upravljanje korisničkim sučeljem. Proizvođač je pridao pozornost uporabljivosti i praktičnosti. Odnosno, izradom rukavica od tankog, elastičnog materijala, precizno korištenje ekrana uređaja postaje vrlo jednostavno. Radi sofisticirane izrade i namjene, pranje nikako nije preporučljivo. Rukavice je moguće naručiti putem web stranice proizvođača, dostupne u dvije unisex veličine: S/M i M/L.

Rezimirano; Mujjo Touchscreen Gloves izvrstan su modni dodatak za sve one koji ove zime istovremeno žele biti „trendy“ i "„techy“.

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...