Zatražite ponudu
putem online obrasca

Mujjo rukavice za ekrane osjetljive na dodir

14. veljača 2012.

Nizozemska tvrtka Mujjo na testiranje nam je poslala par Mujjo rukavica. Nakon testiranja, dojmovi su pozitivni! Mujjo Touchscreen Gloves predstavljaju elegantan par rukavica koji omogućuje korištenje uređaja osjetljivih na dodir. Iako postoje i druge rukavice slične namjene, Mujjo je brzo prepoznat kao zanimljiv odabir. Premda prvenstveno namijenjene upravljanju korisničkim sučeljem iPhonea-a i iPad-a, Mujjo rukavice mogu se koristiti i za ostale „touchscreen“ uređaje kao što su Blackberry, Samsung Galaxy, HTC, LG

Izrađene su od srebrnastih sintetičkih vlakana utkanih unutar crnog rastezljivog materijala. Kao takve ostavljaju dojam udobnosti, postojanosti i trajnosti. Zbog navedenih obilježja vrlo su ugodne za nošenje i uporabu u hladnim uvjetima.

Princip njihova rada zasniva se na činjenici da ljudsko tijelo prilikom interakcije s drugim objektima proizvodi stanovitu količinu statičkoga elektriciteta. Primjenom srebrnih, vodljivih vlakana omogućava se prenošenje elektriciteta i interakcija, odnosno upravljanje korisničkim sučeljem. Proizvođač je pridao pozornost uporabljivosti i praktičnosti. Odnosno, izradom rukavica od tankog, elastičnog materijala, precizno korištenje ekrana uređaja postaje vrlo jednostavno. Radi sofisticirane izrade i namjene, pranje nikako nije preporučljivo. Rukavice je moguće naručiti putem web stranice proizvođača, dostupne u dvije unisex veličine: S/M i M/L.

Rezimirano; Mujjo Touchscreen Gloves izvrstan su modni dodatak za sve one koji ove zime istovremeno žele biti „trendy“ i "„techy“.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Pridružite nam se na CRO Commerce konferenciji

Bez obzira na proizvod ili uslugu koju prodajete, danas se više nego ikada prije isplati dobro poznavati potrošačke kupovne navike korisnika. Maloprodaja se prebacuje u online okruženje, a vlasnici web trgovina kao i fizičkih trgovina moraju znati kako taj pomak utječe na očekivanja i lojalnost potrošača kako bi se učinkovito usmjerili na te pojedince.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter