Rezultati Marker Marketing tima

18. listopad 2023.

Neki od naših klijenata žele pogurati kvalitetno napisane članke koje nitko ne čita, drugi žele ugrabiti dio kolača od konkurencije, treći žele povećati broj newsletter pretplatnika, ali u konačnici, svi žele povećanje prometa, a upravo to je naš glavni cilj - uvijek. 

Za svaki uloženi 1€, našem klijentu smo donijeli 8€ prometa kroz PPC oglašavanje. Onsite SEO optimizacijom smo povećavali organski promet naših klijenata za 70%, 200% ili čak 600%. 

U nastavku je sve detaljnije pojašnjeno i prikazano.

Evo kako smo koristeći Google i društvene mreže Marker klijentima povećali online promet i prihode.

PPC usluga

PPC (Pay-Per-Click) je model online oglašavanja u kojem plaćate izdavačima ili platformama (kao što su Google, YouTube, Facebook, Instagram itd.) svaki put kad zainteresirani kupac klikne na vaš oglas. Ovo je oblik plaćenog oglašavanja koji vam omogućuje da ciljate određenu publiku i postavite svoje oglase na različitim online platformama, uključujući najpopularnije društvene mreže, Google tražilicu, news portale i slično.

SEO usluga

SEO (Search Engine Optimization) usluga je proces optimizacije webshopa i sadržaja na njemu (proizvoda, kategorija, brendova, blogova itd.) kako bi se stranice određenog webshopa rangirale više na Google rezultatima pretraživanja. Osnovna svrha SEO usluge je povećanje vidljivosti webshopa na pretraživačima i privlačenje organskog (besplatnog), prometa.

Ako za vaš webshop želite ovakav digitalni marketing i želite nastaviti, kontaktirajte Marker Prodaju klikom na gumb ispod za sljedeći korak.

Kontaktiraj Marker Prodaju

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: