Rezultati Marker Marketing tima

18. listopad 2023.

Neki od naših klijenata žele pogurati kvalitetno napisane članke koje nitko ne čita, drugi žele ugrabiti dio kolača od konkurencije, treći žele povećati broj newsletter pretplatnika, ali u konačnici, svi žele povećanje prometa, a upravo to je naš glavni cilj - uvijek. 

Za svaki uloženi 1€, našem klijentu smo donijeli 8€ prometa kroz PPC oglašavanje. Onsite SEO optimizacijom smo povećavali organski promet naših klijenata za 70%, 200% ili čak 600%. 

U nastavku je sve detaljnije pojašnjeno i prikazano.

Evo kako smo koristeći Google i društvene mreže Marker klijentima povećali online promet i prihode.

PPC usluga

PPC (Pay-Per-Click) je model online oglašavanja u kojem plaćate izdavačima ili platformama (kao što su Google, YouTube, Facebook, Instagram itd.) svaki put kad zainteresirani kupac klikne na vaš oglas. Ovo je oblik plaćenog oglašavanja koji vam omogućuje da ciljate određenu publiku i postavite svoje oglase na različitim online platformama, uključujući najpopularnije društvene mreže, Google tražilicu, news portale i slično.

SEO usluga

SEO (Search Engine Optimization) usluga je proces optimizacije webshopa i sadržaja na njemu (proizvoda, kategorija, brendova, blogova itd.) kako bi se stranice određenog webshopa rangirale više na Google rezultatima pretraživanja. Osnovna svrha SEO usluge je povećanje vidljivosti webshopa na pretraživačima i privlačenje organskog (besplatnog), prometa.

Ako za vaš webshop želite ovakav digitalni marketing i želite nastaviti, kontaktirajte Marker Prodaju klikom na gumb ispod za sljedeći korak.

Kontaktiraj Marker Prodaju

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...