Zatražite ponudu
putem online obrasca

Marker predstavljen na beogradskom Sajmu turizma

27. veljača 2012.

Beogradski sajam turizma održava se po 33. put i najveći je sajam te vrste u regiji. Na sajmu se predstavilo preko 900 kompanija iz turističkog sektora i srodnih djelatnosti iz Grčke, Turske, Izraela, Hrvatske, Slovenije, Brazila, Španjolske, Bugarske, Rumunjske i Rusije, da samo nabrojimo neke od zemalja s većim brojem izlagača.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Turska, dok je Turistička zajednica Hrvatske predstavila svoju ponudu na preko 200 m2 izložbenog prostora.

Na 33. sajmu turizma Marker je predstavio direktor Ivica Kruhek koji je mnogim zainteresiranima prezentirao našu ponudu izrade virtualnih šetnji, najboljeg načina za prezentaciju prostora, dočaravanje interijera i eksterijera. Predstavljene virtualne šetnje izazvalo je veliko zanimanje predstavnika hotelijerskih kuća i lokalnih turističkih zajednica Republike Srbije.

Klikom na sliku niže možete vidjeti jedan od primjera virtualne šetnje.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter