Marker predstavljen na beogradskom Sajmu turizma

27. veljača 2012.

Beogradski sajam turizma održava se po 33. put i najveći je sajam te vrste u regiji. Na sajmu se predstavilo preko 900 kompanija iz turističkog sektora i srodnih djelatnosti iz Grčke, Turske, Izraela, Hrvatske, Slovenije, Brazila, Španjolske, Bugarske, Rumunjske i Rusije, da samo nabrojimo neke od zemalja s većim brojem izlagača.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Turska, dok je Turistička zajednica Hrvatske predstavila svoju ponudu na preko 200 m2 izložbenog prostora.

Na 33. sajmu turizma Marker je predstavio direktor Ivica Kruhek koji je mnogim zainteresiranima prezentirao našu ponudu izrade virtualnih šetnji, najboljeg načina za prezentaciju prostora, dočaravanje interijera i eksterijera. Predstavljene virtualne šetnje izazvalo je veliko zanimanje predstavnika hotelijerskih kuća i lokalnih turističkih zajednica Republike Srbije.

Klikom na sliku niže možete vidjeti jedan od primjera virtualne šetnje.

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: