Zatražite ponudu
putem online obrasca

Marker na Imput Mop 2.0 festivalu

02. lipanj 2013.

Proteklog tjedna u Varaždinu se održao festival multimedije Imput Mop 2.0. Festival su zajednički organizirali članovi udruge Imput i Studentski zbor Veleučilišta u Varaždinu dok je sponzor bilo Veleučilište Varaždin.

Gotovo dvije tisuće posjetitelja koliko je u sedam dana prošlo kroz radionice, izložbe i predavanja, potvrdilo je da u Varaždinu ima prostora i svake godine raste interes za ovakvu vrstu sadržaja.

Marker je na festivalu kratkim predavanjem predstavio direktor Ivica Kruhek koji je u polusatnoj prezentaciji dao kratak uvid u način kako jedna web agencija funkcionira, kako izgleda proces izrade jednog projekta od inicijalnog kontakta do puštanja projekta online, te je pozvao sve studente zainteresirane za web development da svoju studentsku praksu i stažiranje odrade upravo u Markeru.

Prve prijave za praksu već su stigle, razgovore ćemo organizirati u sljedećim danima.

Hvala svima koji su posjetili naše predavanje i iskazali interes za dolazak u Marker. Vidimo se ;-)

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter