Marker u AA bonitetnoj obitelji uz 5% najboljih poduzeća u Hrvatskoj

Vrijeme čitanja: 1 min
25. kolovoz 2014.

Nije lako.

Kriza ne popušta, država nam i dalje nimalo ne olakšava poslovanje, no nedamo se. :)

Zahvaljujući svakodnevnom mukotrpnom radu, velikom trudu i maksimalnim ulaganjima u kvalitetu, napravili smo veliku stvar.

Zbog odličnih poslovnih rezultata u 2013. godini, zadovoljili smo vrlo stroge financijsko-analitičke kriterije te smo tako stekli puno pravo da nosimo AA certifikat bonitetne izvrsnosti.

To bi u laičkom jeziku značilo kako smo sada i službeno za svakoga tko želi poslovati s nama izuzetno siguran i pouzdan, a time i vrlo poželjan poslovni partner.

Ovaj certifikat kojeg dodjeljuje Bisnode, vodeći europski ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj, ima samo 5% najuspješnijih hrvatskih poduzeća.

I eto nas, sada smo i mi dio te obitelji:

Marker - AA bonitet

 

Ovom prilikom zahvalili bi se svim našim poslovnim partnerima koji su surađujući s nama, omogućili nam da dođemo do ovog priznanja. Zbilja uživamo u ovom poslu i planiramo još dugo ploviti e-commerce vodama. 

Nadamo se pritom kako će nam trebati sve veća paluba ;)

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: