Zatražite ponudu
putem online obrasca

Marker u AA bonitetnoj obitelji uz 5% najboljih poduzeća u Hrvatskoj

25. kolovoz 2014.

Vrijeme potrebno za čitanje teksta: 1 min

Nije lako.

Kriza ne popušta, država nam i dalje nimalo ne olakšava poslovanje, no nedamo se. :)

Zahvaljujući svakodnevnom mukotrpnom radu, velikom trudu i maksimalnim ulaganjima u kvalitetu, napravili smo veliku stvar.

Zbog odličnih poslovnih rezultata u 2013. godini, zadovoljili smo vrlo stroge financijsko-analitičke kriterije te smo tako stekli puno pravo da nosimo AA certifikat bonitetne izvrsnosti.

To bi u laičkom jeziku značilo kako smo sada i službeno za svakoga tko želi poslovati s nama izuzetno siguran i pouzdan, a time i vrlo poželjan poslovni partner.

Ovaj certifikat kojeg dodjeljuje Bisnode, vodeći europski ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj, ima samo 5% najuspješnijih hrvatskih poduzeća.

I eto nas, sada smo i mi dio te obitelji:

Marker - AA bonitet

 

Ovom prilikom zahvalili bi se svim našim poslovnim partnerima koji su surađujući s nama, omogućili nam da dođemo do ovog priznanja. Zbilja uživamo u ovom poslu i planiramo još dugo ploviti e-commerce vodama. 

Nadamo se pritom kako će nam trebati sve veća paluba ;)

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter