Zatražite ponudu
putem online obrasca

Ja tebi, ti meni - novi projekt iz Marker agencije

31. listopad 2011.

Za Ja tebi, ti meni portal, Marker je kreirao moderan web dizajn te po mjeri programirao sustav za razmjenu proizvoda i usluga. Portal je osmišljen prvenstveno za pravne osobe, a pomaže tvrtkama u reklamiranju, upoznavanju novih poslovnih partnera, razmjeni iskustava u poslovanju te najbitnijem, razmjeni proizvoda i usluga.

Portal se sastoji od pet osnovnih cjelina, a to su razmjene, tjedan spasa, blago te turistički i besplatni oglasi. Za više detalja o svakoj cjelini i sve ostale informacije možete posjetiti ja tebi, ti meni portal.

 

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter