Zatražite ponudu
putem online obrasca

Ja tebi, ti meni - novi projekt iz Marker agencije

31. listopad 2011.

Za Ja tebi, ti meni portal, Marker je kreirao moderan web dizajn te po mjeri programirao sustav za razmjenu proizvoda i usluga. Portal je osmišljen prvenstveno za pravne osobe, a pomaže tvrtkama u reklamiranju, upoznavanju novih poslovnih partnera, razmjeni iskustava u poslovanju te najbitnijem, razmjeni proizvoda i usluga.

Portal se sastoji od pet osnovnih cjelina, a to su razmjene, tjedan spasa, blago te turistički i besplatni oglasi. Za više detalja o svakoj cjelini i sve ostale informacije možete posjetiti ja tebi, ti meni portal.

 

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter