Zatražite ponudu
putem online obrasca

Iskoristite bespovratna sredstva za izradu web shopa!

09. srpanj 2018.

Već neko vrijeme sanjate o vlastitoj e-trgovini, no skupljanje sredstava za ulaganje traje duže no što vam se sviđa?

Iako znate da bi webshop vaše poslovanje lansirao izvan granica, nikako da započnete svoj e-commerce projekt.

Svi mikro, mali i srednji poduzetnici koji žele izraditi ili redizajnirati svoju web stranicu ili web shop, uz pomoć EU fondova to i mogu.

Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova raspisalo je Poziv za dodjelu takozvanih WWW vaučera za koje se mogu prijaviti, mikro, mala i srednja poduzeća i dobiti bespovratna sredstva za poticanje svog e-poslovanja.

To znači da sada konačno možete imati “svemirsku” web stranicu ili web shop kakav ste oduvijek željeli!

Iz Ministarstva kažu da je svrha ovog Poziva: “ osigurati jačanje tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj. Ovim Pozivom potiču se MSP-ovi (mali i srednji poduzetnici) na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji svojih proizvoda i usluga.”

Sredstva su definirana Operativnim programom “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. i za to je razdoblje osigurano 15.200.000,00 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj za hrvatske poduzetnike.

Iz EU fondova možete povući vaučer u vrijednosti od 15.000,00 do čak 100.000,00 kuna, ako ispunite sve uvjete Poziva.

Možete se kvalificirati za vrijednost vaučera koja pokriva maksimalno 85% vrijednosti troškova Vašeg projekta, a postotak ovisi o području u kojem se nalazite.

Iako možete prijaviti samo jedan projekt, on može sadržavati izradu i/ili unaprjeđenje jedne ili više domena.

Detaljne upute možete preuzeti i vidjeti ovdje, a sve ostale obrasce koji vam trebaju za prijavu možete preuzeti na stranicama Ministarstva.

Prijaviti se možete online putem sustava eFondovi od 13.08.2018. od 11 sati do 29.06.2020. godine ili do iskorištenja sredstava namijenjenih za WWW vaučere. 

Ako ne želite propustiti ovu priliku i povećati svoju prodaju i konkurentnost na tržištu, slobodno nam se javite.

Zatražite neobvezujuću ponudu

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter