Saznaj kako prodati svu robu s webshop zaliha i zaradi novac [SlideShare]

Vrijeme čitanja: 2 min
08. siječanj 2016.

Tijekom blagdana Internet prodaja naglo poraste jer to je vrijeme kupnje božićnih poklona.

Za tatu, za mamu, prijatelje pa možda čak i susjeda! 

Jer kada se radi o božićnim poklonima, nije nam teško posegnuti u novčanik.

Naša statistika kaže kako se u prosincu broj narudžbi u web trgovinama povećava i do 300 posto u odnosu na ostale mjesece u godini, a osim što ih je više, narudžbe su i znatno veće nego u ostatku godine.

Vi kao vrsni trgovac to znate i zato ste prije blagdana na svojim zalihama imali dovoljno robe za povećanu blagdansku potražnju. Čak ste naručili i 30% više nego ste procijenili da ćete prodati.

I to je u redu. Jer za kupca nema goreg od toga da proizvod koji želi kupiti u web shopu - nije dostupan.

No blagdani su prošli i kupci baš više nemaju želje za shoppingom. Vama je pak na zalihama ostalo dosta robe s kojom ne znate što bi.

Uz poznavanje obrazaca ponašanja kupaca i upotrebu psihologije cijena možete se riješiti proizvoda u tren oka.

Ako želite iskoristiti zadnju priliku i povećati svoju Internet prodaju pročitajte naših nekoliko savjeta uz pomoću kojih će vaše skladište biti čisto kao suza.

Slobodno umetni naše male, ali korisne savjete na svoju stranicu:

<p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="485" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" src="//www.slideshare.net/slideshow/embed_code/key/TlDCRs0ksjtly" style="border:1px solid #CCC; border-width:1px; margin-bottom:5px; max-width: 100%;" width="595"></iframe></p>

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: