Zatražite ponudu
putem online obrasca

Saznaj kako prodati svu robu s webshop zaliha i zaradi novac [SlideShare]

08. siječanj 2016.

Vrijeme potrebno za čitanje teksta: 2 min

Tijekom blagdana Internet prodaja naglo poraste jer to je vrijeme kupnje božićnih poklona.

Za tatu, za mamu, prijatelje pa možda čak i susjeda! 

Jer kada se radi o božićnim poklonima, nije nam teško posegnuti u novčanik.

Naša statistika kaže kako se u prosincu broj narudžbi u web trgovinama povećava i do 300 posto u odnosu na ostale mjesece u godini, a osim što ih je više, narudžbe su i znatno veće nego u ostatku godine.

Vi kao vrsni trgovac to znate i zato ste prije blagdana na svojim zalihama imali dovoljno robe za povećanu blagdansku potražnju. Čak ste naručili i 30% više nego ste procijenili da ćete prodati.

I to je u redu. Jer za kupca nema goreg od toga da proizvod koji želi kupiti u web shopu - nije dostupan.

No blagdani su prošli i kupci baš više nemaju želje za shoppingom. Vama je pak na zalihama ostalo dosta robe s kojom ne znate što bi.

Uz poznavanje obrazaca ponašanja kupaca i upotrebu psihologije cijena možete se riješiti proizvoda u tren oka.

Ako želite iskoristiti zadnju priliku i povećati svoju Internet prodaju pročitajte naših nekoliko savjeta uz pomoću kojih će vaše skladište biti čisto kao suza.

Slobodno umetni naše male, ali korisne savjete na svoju stranicu:

<p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="485" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" src="//www.slideshare.net/slideshow/embed_code/key/TlDCRs0ksjtly" style="border:1px solid #CCC; border-width:1px; margin-bottom:5px; max-width: 100%;" width="595"></iframe></p>

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Pridružite nam se na CRO Commerce konferenciji

Bez obzira na proizvod ili uslugu koju prodajete, danas se više nego ikada prije isplati dobro poznavati potrošačke kupovne navike korisnika. Maloprodaja se prebacuje u online okruženje, a vlasnici web trgovina kao i fizičkih trgovina moraju znati kako taj pomak utječe na očekivanja i lojalnost potrošača kako bi se učinkovito usmjerili na te pojedince.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter