[INFOGRAFIKA] Novogodišnje odluke koje bi trebao donijeti vlasnik svakog web shopa

Vrijeme čitanja: 5 min
27. prosinac 2016.

Počet ću od ponedjeljka. Koliko puta ste odgodili neku zadaću koja vam baš i nije sjela? Često. Znamo. 

No, više nema zabušavanja. Udahnite duboko i krenite. U 2017. sve mora biti bolje i morate ići naprijed. Pogotovo ako ste vlasnik web shopa - treba se izboriti za svoje online kupce

Web shop ste izradili, ali to je tek početak. Morate raditi na njemu i baviti se kupcima. U novoj godini nemojte si dopustiti da se ne javljate kupcima na telefon, ne odgovarate na njihova pitanja na Facebooku ili na mailove.

Oglašavajte se i pišite blog

Oglašavajte se i brinite o brendu. Teško da ćete nešto prodati ako nitko ne zna za vas i ako ljude kontinuirano ne podsjećate na sebe.

Pišite kvalitetan blog, sadržaj kojeg će ljudi željeti čitati i dijeliti. Komunicirajte s ljudima na društvenim mrežama tako da ih nasmijete i kažete im nešto o sebi i svojim proizvodima. Nemojte samo prodavati

Upoznajte kupce, poboljšajte svoj web shop i najvažnije - držite se svojih novogodišnjih odluka. 

Sve što bi trebali odlučiti lijepo smo vam i nacrtali u jednu zgodnu jelku laugh Sretno vam bilo!

novogodisnje-odluke

Slobodno preuzmi infografiku i umetni je na svoju stranicu:

<p><a href='https://marker.hr/blog/infografika-novogodisnje-odluke-koje-bi-trebao-donijeti-vlasnik-svakog-web-shopa-425/'><img src='https://marker.hr/upload/2016/12/thumbs/infografika-novogodisnje-odluke_1_58622ddac46dd_840xr.png' alt='novogodisnje-odluke' width='840' border='0' /></a></p>

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: