Zatražite ponudu
putem online obrasca

[INFOGRAFIKA] Novogodišnje odluke koje bi trebao donijeti vlasnik svakog web shopa

27. prosinac 2016.

Vrijeme potrebno za čitanje teksta: 5 min

Počet ću od ponedjeljka. Koliko puta ste odgodili neku zadaću koja vam baš i nije sjela? Često. Znamo. 

No, više nema zabušavanja. Udahnite duboko i krenite. U 2017. sve mora biti bolje i morate ići naprijed. Pogotovo ako ste vlasnik web shopa - treba se izboriti za svoje online kupce

Web shop ste izradili, ali to je tek početak. Morate raditi na njemu i baviti se kupcima. U novoj godini nemojte si dopustiti da se ne javljate kupcima na telefon, ne odgovarate na njihova pitanja na Facebooku ili na mailove.

Oglašavajte se i pišite blog

Oglašavajte se i brinite o brendu. Teško da ćete nešto prodati ako nitko ne zna za vas i ako ljude kontinuirano ne podsjećate na sebe.

Pišite kvalitetan blog, sadržaj kojeg će ljudi željeti čitati i dijeliti. Komunicirajte s ljudima na društvenim mrežama tako da ih nasmijete i kažete im nešto o sebi i svojim proizvodima. Nemojte samo prodavati

Upoznajte kupce, poboljšajte svoj web shop i najvažnije - držite se svojih novogodišnjih odluka. 

Sve što bi trebali odlučiti lijepo smo vam i nacrtali u jednu zgodnu jelku laugh Sretno vam bilo!

novogodisnje-odluke

Slobodno preuzmi infografiku i umetni je na svoju stranicu:

<p><a href='https://marker.hr/blog/infografika-novogodisnje-odluke-koje-bi-trebao-donijeti-vlasnik-svakog-web-shopa-425/'><img src='https://marker.hr/upload/2016/12/thumbs/infografika-novogodisnje-odluke_1_58622ddac46dd_840xr.png' alt='novogodisnje-odluke' width='840' border='0' /></a></p>

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter