Top 6 savjeta kako osvojiti kupca već na prvi klik [Infografika]

Vrijeme čitanja: 5 min
12. veljača 2016.

Love is in the air… - otpjevao je John Paul Young davne ‘77. godine prošlog stoljeća.

I stvarno - ljubav je u zraku.

Još su dva dana do Valentinova i ovdje u Markeru se čak i developeri ponašaju kao da je to najveći blagdan svih vremena. 

Zato smo odlučili unijeti dašak ljubavi i u naš blog i kroz infografiku vam pokazati kako osvojiti kupca na prvi klik.

Najvažniji je naravno prvi dojam pa bi vaša web stranica trebala biti sređena tip-top. 

No, nemojte uništiti taj savršeni prvi dojam odmah čim progovorite ili biti previše šutljivi.

Zadivite kupce dobrim ponudama pružite im kvalitetnu korisničku podršku te zanimljiv i koristan sadržaj. Budite ovdje za njih kad god možete i najbitnije - slušajte ih. Nemojte kolutati očima zbog negativnih primjedbi.

Potrudite se stvarati čim više novih veza, ali nemojte zaboraviti i na one postojeće. Njegujte ih i sjetite ih se tu i tamo iznenaditi nekim malim, ali slatkim darom :)

No, dosta pisanja… Krenimo na infografiku.

I imajte na umu kako ovi savjeti ne vrijede samo za Valentinovo. Valentinovo traje samo jedan dan. 

Volite i slušajte svoje kupce svaki dan u godini :)

Slobodno preuzmi infografiku i umetni je na svoju stranicu:

<p><a href="https://marker.hr/blog/infografika-izradi-web-shop-koji-ce-osvojiti-kupca-362/"><img alt="Kako osvojiti kupca na prvi klik" border="0" src="https://marker.hr/upload/2016/02/top_6_savjeta_kako_osvojiti_kupca_na_prvi_klik_56bdb13b7c3f0.png" width="650" /></a></p>

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...

Zatvori

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

  • senzacionalno.hr
  • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: