Zatražite ponudu
putem online obrasca

Socijalna zadruga Humana Nova - pomognite s nama onima kojima se nikada ne pruži prilika

27. studeni 2013.

U ovoj dugogodišnjoj recesiji koja pogađa našu zemlju, imati stalan i dobro plaćen posao je više iznimka, nego li pravilo. Zamislite tek da ste osoba s invaliditetom - bez obzira bilo ono fizičko ili mentalno, prilike da se normalno ukomponirate u društvo zbilja nema nigdje na vidiku.

Isto nažalost vrijedi i za socijalno osjetljive manjine kojima su također zbog razno raznih društveno-ekonomskih poteškoća opcije vrlo ograničene. Tu recimo spadaju mlade majke, starije osobe pred penzijom, romske skupine itd.

Srećom, postoje oni kojima je stalo. Među takve spada socijalna zadruga Humana Nova iz Čakovca koja je onima bez perspektive odlučila pomoći.

Nisu im dali milostinju, nego nešto mnogo bolje -  priliku za rad, tj. priliku za samoispunjenje.

U radnoj populaciji gdje broj osoba s invaliditetom čini svega 0,9% ljudi, ovakve inicijative treba istaknuti.

I najvažnije - aktivno podržati.

Da mi ne duljimo, uputit ćemo vas na web stranice ekipe emisije Provjereno (Nova TV) koja je sve odlično popratila.

Mi pak u Markeru nismo mogli ostati skršenih ruku - ovim marljivim pojedincima priskočili smo u pomoć s novim web shopom putem kojeg možete sada brzo i jednostavno kupiti rezultate njihovog talenta, bez obzira gdje se nalazili.

Pritom mislimo na ručno izrađene i dizajnirane proizvode koje možete proučiti putem web shop kataloga.

Blagdani su pred vratima pa razmislite da svoje najbliže i članove ove zadruge razveselite s nečim jedinstvenim.

Znate i sami - sitnice su bitne :)

Naslovna fotografija: emisija Provjereno

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter