Zatražite ponudu
putem online obrasca

Glavobolja? Nema problema, postoji app i za to.

14. studeni 2011.

Izgleda da za iOS (iPhone, iPad, iPod) postoji aplikacija za sve. Od igara do uputstava kako zapaliti vatru ili kako poboljšati svoju golfersku igru.

App koji tvrdi da smanjuje ili čak potpuno uklanja glavobolju kako tvrde autori emitira zvukove koji se sinkroniziraju s korisnikovim moždanim valovima, te ga stavljaju u stanje duboke relaksacije. Zvuči impresivno? Ali da li funkcionira?

Studije su pokazale da se razna moždana stanja mogu povezati s različitim zvukovima. Ako želite isprobati učinkovitost ove teorije najbolje bi bilo da isprobate BrainWave Headache Relief Banzai Labs-a.

Aplikacija je besplatna i u nju je upakirano mnogo više mogućnosti od konukrentnih aplikacja. Dok slušate zvukove koji vas lječe možete slušati i zvukove kiše, mora, grmljavinu. Također u aplikaciji je i timer tako da bez problema možete zaspati dok se lječite. :-)

4 od 5 zvjezdica na AppStore-u možda ipak pokazuju nešto o učinkovitosti aplikacije.

Jeste probali neku sličnu aplikaciju? Koje je Vaše mišljenje o iOS aplikacijama kao o medicinskim pomagalima. (vedran.vukovac(at)marker.hr)

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter