Zatražite ponudu
putem online obrasca

Facebook Timeline... zbunjeni?

19. prosinac 2011.

Prije nekoliko dana Facebook je hordama svojih poklonika, fanova i onih koji ga koriste "jer moraju" dao na seciranje novi sustav prikaza postova, fotografija, dijeljenih linkova i Cecinih video uradaka. Ovaj sustav za koji ekipa iz Wired-a kaže da je ultra-ilustrativan zbunio je mnoge višegodišnje korisnike ove najpopularnije socijalne mreže.

Sad kad je Vaš život dan na uvid u samo nekoliko klikova Vašoj rodbini, (ne)prijateljima, bivšim partnerima... možda bi bilo dobro da tu i tamo promjenite pokoju opciju prije nego svi vide Vaš Timeline. Da se ne bi izgubili ekipa iz Wired-a složila je jasan i jednostavan vodič.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter