Zatražite ponudu
putem online obrasca

Facebook pojačava privatnost korisnika

30. studeni 2011.

Još od 2009. Facebook se navlači po raznim sudovima i komisijama u SAD-u zbog povrede privatnosti svojih korisnika. Američka Federalna trgovačka komisija potvrdila je da je povreda privatnosti bilo, ali da Facebook neće morati isplatiti odštetu jer je to napravio slučajno (slučajno???). Kao "kaznu" komisija je odredila da će se Facebook pratiti sljedećih 20 (da, dvadeset) godina. U slučaju da bude novih povreda privatnosti  Facebook će morati plaćati 16,000 dolara po danu do ispravke.

Što to znači za korisnike? Pod jedan, više privatnosti, pod dva više gnjavaže kod objava.

Dobro? Loše? Vrijeme će pokazati.

Više možete pročitati na BBC-jevim stranicama.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter