Zatražite ponudu
putem online obrasca

EU parlament će nas ipak zaštititi

18. studeni 2011.

Jučer je Europski parlament ipak nakon mnogih muka, lobiranja i pregovaranja donio rezoluciju kojom nalaže telekom operaterima (koji su naravno bili najveći protivnici) da internet ostane neutralan i otvoren. U zadnjih godinu dana telekom operateri u nizu europskih zemalja donijeli su mnoge odredbe kojima onemogućavaju otvorenost i neutralnost interneta, bilo ograničavanjem prometa, bilo zabranom pristupa nekim web stranicama. Nakon tmurnih jučerašnjih vijesti iz SAD-a izgleda da će Europa od SAD-a preuzeti ulogu lučonoše slobode.

Više pročitajte na poveznici.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Pridružite nam se na CRO Commerce konferenciji

Bez obzira na proizvod ili uslugu koju prodajete, danas se više nego ikada prije isplati dobro poznavati potrošačke kupovne navike korisnika. Maloprodaja se prebacuje u online okruženje, a vlasnici web trgovina kao i fizičkih trgovina moraju znati kako taj pomak utječe na očekivanja i lojalnost potrošača kako bi se učinkovito usmjerili na te pojedince.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter