Zadnja šansa! Rezerviraj mjesto na najvećem e-commerce događaju godine

Vrijeme čitanja: 3 min
19. ožujak 2018.

Više od 200 ljudi iz struke okupit će se na najvećoj regionalnoj konferenciji o web kupovini Ecommerce day 2018, koju  Shopper's Mind Hrvatska i jeftinije.hr organizirajau 28. ožujka u zagrebačkom Kraš Auditoriju.

 

Još nemate kartu za Ecommerce Day 2018?

Na konferenciji će biti iskusni online trgovci, predstavnici online agencija, digitalni oglašivači, web urednici i drugi ecommerce stručnjaci. Ako se bavite online područjem, zanima vas web trgovina i web poslovanje općenito, morate biti dio ove ekipe!

 

Prošlogodišnja konferencija bila je velik uspjeh : 

Na jednom mjestu možete vidjeti najnovije trendove i pričati s ljudima 1 na 1, neovisno o tome nudite li usluge poput agencije ili ste vlasnik online shopa. Mislim da je ovo svakako dobra praksa koju treba nastaviti.

– Vice Božić, GoAds Digital Agency

 „S aspekta e-trgovaca program nam se čini zaista fantastičan, zato što na jednom mjestu mogu dobiti sve podatke i informacije o trendovima, pravnim izmjenama te općenito o novitetima u svom području.“ 

– Irena Šribar Radić, Gjurgjan & Šribar Radić odvjetničko društvo

Upoznajte gotovo 20 vrhunskih predavača i ecommerce sadržaja!

Na konferenciji ćete moći čuti brojne međunarodne i domaće predavače, te nova predavanja i sadržaje koji su podijeljeni u četiri sklopa predavanja, a započet će predavanjem Darka Dujića (Ceneje.si) o novim trendovima u e-commerceu. 

U prvom sklopu će se obrađivati e-commerce izazovi, te ćete moći čuti predavanje dr. Biljane Borzan (zastupnica u EU parlamentu) o ukidanju diskriminatornih praksi prema hrvatskim potrošačima. U istom će sklopu David Čreslovnik (Ceneje.si & EW-Shopp) na engleskom jeziku pričati o tome koje su prednosti strojnog učenja u ecommerceu.

Ecommerce konferencija 2018

Moći ćete čuti i predavanje Borisa Šurije (Behave) koji će u svojem predavanju obraditi psihologiju potrošača, te Ivana Kovačevića (Bruketa&Žinić&Grey) s predavanjem o omnichannel trendovima

Drugi sklop će nuditi rješenja vezana uz dostavu, pametno prevođenje, te online plaćanje. U trećem, praktičnom dijelu, čut ćete predavanja Miroslava Varge (Escape) koji će predstaviti Google Adwords na drugi način, a Ivica Kruhek (Marker) će vam ispričati priču o jednom složenom e-commerce projektu.

U trećem sklopu će Milutin Zrnić (Perpetuum) trgovcima dati 10 upozorenja pri otvaranju web shopa, Vice Božić (GoAds) praktične savjete za povećanje online prodaje pomoću Google Analytics-a, a Rok Hrastnik (Sensilab) publiku će nasmijati i zabaviti svojim predavanjem o tome kako osvojiti 14 tržišta u jednoj godini i zadržati zdravu pamet

Zadnji sklop je okrugli stol na kojem ćemo se baviti aktualnom temom ecommercea i GDPR-a iz 4 različita kuta – kroz oči stručnjaka, prakse, kupca i trgovca. 

Konferencija završava svečanom podjelom nagrada Web trgovac godine 2018, te ćete prvi saznati tko su, prema mišljenju kupaca i međunarodne stručne komisije, najbolji hrvatski online trgovci.

To je tek dio cijelog programa. 

Što predavači kažu o predavanjima?

Maksimalno profesionalni pristup uz minimalni zahvat u privatnost u skladu s GDPR-om.
- Dubravka Dolenc, Info House

Svaka tekstualna, vizualna, tehnološka odluka ima specifični emocionalni, kognitivni i ponašajni utjecaj na korisnika.“
- Boris Šurija, Behave

 „Predavanje je namijenjeno trgovcima koji tek kreću u svijet web trgovina. Cilj je upozoriti ih na što se sve trebaju pripremiti prije uvođenja rješenja, kako bi sam proces pokretanja web trgovine bio što brži i učinkovitiji. Pripremiti njihova očekivanja i podići razinu ozbiljnosti u pristupu prema vođenju web trgovine.
-  Milutin Zrnić, Perpetuum

Web trgovci saznat će više o o EU zakonodavstvu koje će uskoro stupiti na snagu, a koje se tiče njihova poslovanja.“
- dr. Biljana Borzan, zastupnica u EU parlamentu

 „Na konkretnim primjerima iz prakse, pokazat ću kako pametnim korištenjem Google Analyticsa možete udvostručiti online prodaju i steći kvalitetniji uvid u kupovne navike vaših kupaca.“
- Vice Božić, GoAds Digital Agency

Kako ne bi propustili ovogodišnje izdanje konferencije prijavite se sada i osigurajte mjesto na najboljem mjestu za networking 
 

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...