Zatražite ponudu
putem online obrasca

Zadnja šansa! Rezerviraj mjesto na najvećem e-commerce događaju godine

19. ožujak 2018.

Vrijeme potrebno za čitanje teksta: 3 min

Više od 200 ljudi iz struke okupit će se na najvećoj regionalnoj konferenciji o web kupovini Ecommerce day 2018, koju  Shopper's Mind Hrvatska i jeftinije.hr organizirajau 28. ožujka u zagrebačkom Kraš Auditoriju.

 

Još nemate kartu za Ecommerce Day 2018?

Na konferenciji će biti iskusni online trgovci, predstavnici online agencija, digitalni oglašivači, web urednici i drugi ecommerce stručnjaci. Ako se bavite online područjem, zanima vas web trgovina i web poslovanje općenito, morate biti dio ove ekipe!

 

Prošlogodišnja konferencija bila je velik uspjeh : 

Na jednom mjestu možete vidjeti najnovije trendove i pričati s ljudima 1 na 1, neovisno o tome nudite li usluge poput agencije ili ste vlasnik online shopa. Mislim da je ovo svakako dobra praksa koju treba nastaviti.

– Vice Božić, GoAds Digital Agency

 „S aspekta e-trgovaca program nam se čini zaista fantastičan, zato što na jednom mjestu mogu dobiti sve podatke i informacije o trendovima, pravnim izmjenama te općenito o novitetima u svom području.“ 

– Irena Šribar Radić, Gjurgjan & Šribar Radić odvjetničko društvo

Upoznajte gotovo 20 vrhunskih predavača i ecommerce sadržaja!

Na konferenciji ćete moći čuti brojne međunarodne i domaće predavače, te nova predavanja i sadržaje koji su podijeljeni u četiri sklopa predavanja, a započet će predavanjem Darka Dujića (Ceneje.si) o novim trendovima u e-commerceu. 

U prvom sklopu će se obrađivati e-commerce izazovi, te ćete moći čuti predavanje dr. Biljane Borzan (zastupnica u EU parlamentu) o ukidanju diskriminatornih praksi prema hrvatskim potrošačima. U istom će sklopu David Čreslovnik (Ceneje.si & EW-Shopp) na engleskom jeziku pričati o tome koje su prednosti strojnog učenja u ecommerceu.

Ecommerce konferencija 2018

Moći ćete čuti i predavanje Borisa Šurije (Behave) koji će u svojem predavanju obraditi psihologiju potrošača, te Ivana Kovačevića (Bruketa&Žinić&Grey) s predavanjem o omnichannel trendovima

Drugi sklop će nuditi rješenja vezana uz dostavu, pametno prevođenje, te online plaćanje. U trećem, praktičnom dijelu, čut ćete predavanja Miroslava Varge (Escape) koji će predstaviti Google Adwords na drugi način, a Ivica Kruhek (Marker) će vam ispričati priču o jednom složenom e-commerce projektu.

U trećem sklopu će Milutin Zrnić (Perpetuum) trgovcima dati 10 upozorenja pri otvaranju web shopa, Vice Božić (GoAds) praktične savjete za povećanje online prodaje pomoću Google Analytics-a, a Rok Hrastnik (Sensilab) publiku će nasmijati i zabaviti svojim predavanjem o tome kako osvojiti 14 tržišta u jednoj godini i zadržati zdravu pamet

Zadnji sklop je okrugli stol na kojem ćemo se baviti aktualnom temom ecommercea i GDPR-a iz 4 različita kuta – kroz oči stručnjaka, prakse, kupca i trgovca. 

Konferencija završava svečanom podjelom nagrada Web trgovac godine 2018, te ćete prvi saznati tko su, prema mišljenju kupaca i međunarodne stručne komisije, najbolji hrvatski online trgovci.

To je tek dio cijelog programa. 

Što predavači kažu o predavanjima?

Maksimalno profesionalni pristup uz minimalni zahvat u privatnost u skladu s GDPR-om.
- Dubravka Dolenc, Info House

Svaka tekstualna, vizualna, tehnološka odluka ima specifični emocionalni, kognitivni i ponašajni utjecaj na korisnika.“
- Boris Šurija, Behave

 „Predavanje je namijenjeno trgovcima koji tek kreću u svijet web trgovina. Cilj je upozoriti ih na što se sve trebaju pripremiti prije uvođenja rješenja, kako bi sam proces pokretanja web trgovine bio što brži i učinkovitiji. Pripremiti njihova očekivanja i podići razinu ozbiljnosti u pristupu prema vođenju web trgovine.
-  Milutin Zrnić, Perpetuum

Web trgovci saznat će više o o EU zakonodavstvu koje će uskoro stupiti na snagu, a koje se tiče njihova poslovanja.“
- dr. Biljana Borzan, zastupnica u EU parlamentu

 „Na konkretnim primjerima iz prakse, pokazat ću kako pametnim korištenjem Google Analyticsa možete udvostručiti online prodaju i steći kvalitetniji uvid u kupovne navike vaših kupaca.“
- Vice Božić, GoAds Digital Agency

Kako ne bi propustili ovogodišnje izdanje konferencije prijavite se sada i osigurajte mjesto na najboljem mjestu za networking 
 

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom

Udruga eCOMMERCE Hrvatska okupila je preko 200-tinjak sudionika i posjetitelja 15. veljače 2019. na Zagrebačkom velesajmu kako bi svi zajedno podijelili iskustva i sudjelovali u dodjeli nagrada za najbolje web trgovine prema odabranim kategorijama.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter