CRO COMMERCE 2019: Markerovi web shopovi ponovno među najboljima, Mobis.hr proglašen najboljom web trgovinom godine

18. veljača 2019.

Prva CRO COMMERCE konferencija bila je i više nego uspješna te se pokazala kao izvrsna prilika za umrežavanje i slušanje korisnih savjeta iz branše.

Glavne teme u vodstvu najboljih stručnjaka iz regije obuhvatile su pitanja vezana uz Omnichannel i eCommerce trendove, najčešće greške koje trgovci rade na Google Adsima, izazove s kojima se moderan trgovac susreće, zakonske regulative na koje bi bilo potrebno obratiti pažnju ako želite izbjeći kazne, kako koristiti analitiku u vlastitu korist bez da se budžet troši na plaćanje oglasa, te još niz korisnih savjeta koji svakako mogu koristiti u poslovanju.

Naš direktor, Ivica Kruhek, otvorio je sekundarni stage s temom “Što i kako kupci zapravo koriste u vašoj web trgovini”.

Njegovo predavanje na kojem se tražilo mjesto više, pokušalo je trgovcima približiti na koju razinu detalja trebaju obraćati pozornost ako žele udovoljiti današnjem kupcu i ako od njega očekuju konverziju tj. narudžbu.

Ivica Kruhek, Marker d.o.o.

Iako podaci prezentirani na predavanju predstavljaju velik potencijal za vlasnike web trgovina, zasad ih koristi jedino Marker kako bi stalno unapređivao korisničko iskustvo web trgovina koje izrađuje i tim trgovcima donio najbolje rezultate.

Odvjetnica Dijana Kladar je s ostalim sudionicima na panelu ukazala na zakonske nepravilnosti prisutne kod većine web shopova, te su se mogla čuti jednostavna i primjenjiva rješenja koja mogu skratiti muke s pravnim postupcima.

Odvjetnica Dijana Kladar ukazala je na zakonske nepravilnosti kod većine web shopova.

Iako teme usklađenosti web trgovina sa zakonima i propisima već nekoliko godina dominiraju eCommerce krugovima, velik broj trgovaca još uvijek ignorira taj aspekt poslovanja te ne pokriva osnovne elemente poput obrasca za raskid ugovora ili ODR platforme za online rješavanje sporova.

Ovaj dinamičan susret zatvoren je s dugo očekivanom analizom web trgovina koje su članice udruge te su najboljima po ocjenama stručnog žirija dodijeljene nagrade.

Markerovi web shopovi i ove godine najbolji

Čak dvije web trgovine koje je izradio Marker su i na ovom natjecanju zabilježile odličan rezultat. Od četiri kategorije po kojima je žiri ocjenjivao web shopove, Markerove web trgovine Mobis.hr i Woolf.hr su bile među pet najboljih u čak tri kategorije:

  • Korisničko iskustvo (UX)
  • Content marketing
  • SEO optimizacija

Web trgovina Mobis.hr ponovno je briljirala te je odnijela pobjedu u kategoriji UX kao i ukupnu pobjedu tj. proglašena je najboljom web trgovinom godine.

Markerovi web shopovi i ove godine najbolji.

U Markeru stalno radimo na novim rješenjima, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Trudimo se i drago nam je kada se to prepoznaje.

Retail nije nestao, niti neće još neko vrijeme, no navike kupaca mijenjaju se brže nego ikada. Kao trgovac morate se pobrinuti da kupovina bude jedinstveno iskustvo.

Želite konkurirati najboljim web trgovinama?

Javite se u Marker

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

6.243 tvrtki svaki tjedan besplatno prima naše korisne savjete na email. Pridruži im se...