Zatražite ponudu
putem online obrasca

Amazon Kindle Fire, mnogo larme za ništ?

15. studeni 2011.

Već više od godinu i pol iPad neprikosnoveno vlada tablet tržištem. Mnogi veliki igrači na ICT tržištu pokušali su ga skinuti s trona ali neuspješno. A onda je najavljen Amazon Kindle Fire. Amazonov Android tablet, ali s Androidom skrojenim posebno po Amazonovu ukusu.

Predstavljen je u pravom "Jobs maniru", spektakl, magija, Amazon Kindle Fire za predsjednika svemira...

Fire danas kreće u slobodnu prodaju i kako to obično bude, nekoliko tech gurua ga se dočepalo prije svih ostalih. Recenzije niču na netu ali i nisu baš ono što je Amazon očekivao ili bolje rečeno nije ono što smo mi očekivali.

Recenzije nisu posebno sjajne, sporo sučelje koje trza, sporo surfanje, dodir na ekran ne funkcionira baš uvijek... cijeli niz problema (ajde... OK... izazova).

Detaljnije recenzije možete pročitati na (preporučamo The Verge kao najdetaljniju):

The VergeWIREDMashableThe New York Times.

Ipak... tablet za dvjestotinjak dolara? Što očekivati za te novce? iPad killer... ne baš...

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter