Zatražite ponudu
putem online obrasca

40,000 aplikacija na Windows Phone Marketplace-u

21. studeni 2011.

Microsoftov Windows Phone Marketplace sadrži preko 40,000 aplikacija koje je izradilo preko 10,000 developera. Impresivna brojka, naročito ako se uzme u obzir loša startna pozicija u odnosu na iOS i Android platforme. Oko trećine svih aplikacija je objavljeno u zadnjih 3 mjeseca.

Zanimljivo je, da u zadjih mjesec dana 68% aplikacija su besplatne. ;-)

Koliko god brojke bile impresivne developeri koji rade za Windows Phone morat će se još dobrano potruditi da stignu preko pola milijuna iOS i 300,000 Android aplikacija.

Više pročitajte na poveznici.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Blog

Svima treba jedan dobar vodič za kupovinu darova

Što pokloniti za Božić? Izradite vodič za kupovinu poklona i privucite kupce u web shop!

Kupci su strašno zauzeti preko blagdana. Nemaju vremena za disanje, a kamoli za razmišljanje što će najmilijima pokloniti za Božić. Olakšajte im život i izradite vodič za kupnju darova. Za mame, tate, djedove, bake, bradonje, programerske freakove, masterchefove... A kako izraditi vodič koji neće izgledati kao suhoparni popis proizvoda, saznat ćete upravo sada :) 

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter