Zatražite ponudu
putem online obrasca
Početna Proizvodi i usluge Obrazac za kontakt

Obrazac za kontakt

Obrazac je jednostavan web formular koji Vam omogućuje primanje upita putem Vaših web stranica. Idealan je za vlasnike web stranica svih tematika, veličina i djelatnosti koji žele ostvariti kontakt s posjetiteljima.

Značajke obrasca za kontakt:

  • primljeni upiti / narudžbe stižu na Vašu e-mail adresu (jedna ili više unaprijed određenih e-mail adresa)
  • svaki obrazac sastoji se od polja za unos kao što su osobni podaci (ime i prezime, telefon, e-mail...), poruke Vama, te drugih bitnih Vam podataka koje želite prikupiti od posjetitelja vaše web stranice

U cijenu izrade kontakt obrasca uključena je izrada statičnih polja (nepromjenjivi sadržaj) i vrijednosti obrasca. Obrasci s dinamičnim poljima i vrijednostima koji se generiraju iz baze podataka ili na temelju prethodnih odabira u obrascu također su Vam na raspolaganju.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Optimizacija za tražilice

Unaprijeđujemo pozicije Vaših web stranica na tražilicama za željene ključne riječi. Pripremamo strategiju i dajemo savjete o optimizaciji web stranica.

 

Blog

Lista želja - magični alat kojim ćete pospješiti prodaju u vašem web shopu

Liste želja važni su alat kod web shopova jer zadržavaju kupce u vašem dućanu te ih podsjećaju da obave kupovinu željenih proizvoda, za koje ranije nisu imali novac ili potrebe. U ovom članku objasnili smo što je lista želja te naveli smo nekoliko razloga zašto bi svaki web shop trgovac trebao ponuditi ovakvu listu svojim kupcima.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Pretraživanje