Zatražite ponudu
putem online obrasca
Početna Proizvodi i usluge Izrada logotipa

Izrada logotipa - vizualni identitet

U današnje vrijeme svaka tvrtka ili projekt mora imati vizualni identitet s kojim će biti i ostati prepoznatljiv. Mnogi ljudi će Vas zapamtiti po Vašem vizualnom identitetu, štoviše, preporučamo Vam da nakon izrade logotipa uzmete u obzir izradu vizitki, memoranduma, kuverti, te po Vašoj potrebi možemo dizajnirati i ostale stvari koje su potrebne za tvrtku. Kontaktirajte nas i slobodno možemo porazgovarati o tome što bi Vam trebalo izraditi ili preporučiti.

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Optimizacija za tražilice

Unaprijeđujemo pozicije Vaših web stranica na tražilicama za željene ključne riječi. Pripremamo strategiju i dajemo savjete o optimizaciji web stranica.

 

Blog

3 stvari koje klijent tijekom izrade web shopa treba napraviti što prije [SlideShare]

Odlučili ste otvoriti web shop i željeli bi da on počne s radom čim prije? Donosimo odgovor na pitanje što sve vi morate napraviti kako bi web shop mogao biti stavljen u funkciju.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter