Zatražite ponudu
putem online obrasca
Početna Proizvodi i usluge Društvene mreže

Integracija s društvenim mrežama

Društvene mreže danas su sastavni dio marketinga svake ozbiljne kompanije. Više od 1,3 milijuna hrvatskih građana ima otvoren profil na nekoj od društvenih mreža, a velik broj na više mreža istovremeno. Integracija web stranice s društvenim mrežama izuzetno je korisna jer posjetitelji sami odrađuju jedan dio marketinga, promoviraju sadržaj web stranica i dovode nove posjetitelje.

Integrirati Vašu web stranicu s društvenim mrežama možemo na neki ili na sve od odabranih načina:

  • integraciju Facebook „Share“ ili „Podijeli“ gumba
  • integraciju Twitter „Tweet“ gumba
  • integraciju Google „Google+“ gumba
  • postavljanje linka prema Facebook page-u
  • postavljanje linka prema Twitter profilu
  • postavljanje linka prema Google+ profilu
  • postavljanje linka prema Youtube profilu

Izrada web stranica

Naša jezgra poslovanja i područje u kojem imamo najviše iskustva je upravo izrada web stranica po mjeri, za bilo koju djelatnost ili područje, neovisno čime se Vaša tvrtka bavi.

Izrada web trgovine

Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Otvaranje internet trgovine zahtjeva neusporedivo nižu investiciju s nemjerljivo većim potencijalom od fizičke trgovine.

Programiranje po mjeri

Potrebna Vam je aplikacija prilagođena Vašem poslovanju? Projektiramo i izrađujemo sve, od jednostavnih do kompleksnih sustava koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama.

Optimizacija za tražilice

Unaprijeđujemo pozicije Vaših web stranica na tražilicama za željene ključne riječi. Pripremamo strategiju i dajemo savjete o optimizaciji web stranica.

 

Blog

3 psihološka trika kojima možeš poboljšati online prodaju

Psihologija je znanost o ljudskom ponašanju, a jako velik dio uspješnog marketinga je otkrivanje tko je i što želi vaša ciljana publika. Zato je za dobar marketing ključno poznavanje psihologije, odnosno poznavanje želja i potreba kupaca. Donosimo 3 glavna marketinška trika koja se zasnivaju na psihologiji.

opširnije

Kontaktirajte nas

MARKER d.o.o.
Braće Radića 52d - Jalkovec
42000 Varaždin

Potražite nas na karti

Tel: 042 / 421 700
Fax: 042 / 421 704

Newsletter